ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Πλήγμα στην Ορθόδοξη πίστη μέσω της σκόπιμα μεγάλης και ανεμπόδιστης λαθρομεταναστευτικής εισβολής στην πατρίδα μας, της ασυλίας που απολαμβάνουν από την δικαιοσύνη οι ισλαμιστές έποικοι και των θολοπροοδευτικών φιλολαθρομεταναστευτικών διαταγών της Ν.Τ.Π.

“Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό θα πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες .
Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, τη θρησκεία του, την ιστορία του και τα πνευματικά του έργα , ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του ν’ αναπτυχθεί και να επικρατήσει , για να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας”.






051010-pl-attikis
Αλλοδαποί τραυμάτισαν κατοίκους εν όψει αντιρατσιστικής συγκέντρωσης

Βάρβαρη επίθεση κατά δύο Ελλήνων πολιτών, σημειώθηκε στην Πλατεία Αττικής και συγκεκριμένα στη συμβολή των Εϋνάρδου και Λιοσίων, την Κυριακή το βράδυ. Οι δύο συμπολίτες μας κατευθύνονταν προς τα σπίτια τους που βρίσκονται εκεί κοντά, όταν ξαφνικά, πέντε Αφγανοί που ήταν κρυμμένοι πίσω από σταθμευμένο φορτηγάκι, τους χτύπησαν από πίσω στο κεφάλι και στο λαιμό, ρίχνοντάς τους κάτω αναίσθητους. Ο ένας έχασε σχεδόν όλα τα δόντια του από κλωτσιές στο πρόσωπο και έπαθε προσωρινά αμνησία, ενώ ο άλλος τραυματίστηκε ακόμα σοβαρότερα, καθώς υπέστη διάσειση βαριάς μορφής και μετατόπιση σπονδύλων στον αυχένα και υποφέρει πολύ. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ήταν ευτύχημα που δεν σκοτώθηκε κάποιος εκ των δύο Ελλήνων.

Δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή
Οι Αφγανοί, «διαπρεπείς» εκπρόσωποι της πολυπολιτισμικότητας, αφαίρεσαν από τα θύματά τους ένα χρυσό ρολόι, μια καδένα και χρήματα. Τους χτύπησαν επανειλημμένα, ενώ κείτονταν αναίσθητοι στην πλάτη με σιδερόβεργες, προκαλώντας τους πολλά τραύματα, όπως θλάσεις και αιματώματα, σε μια καταφανή απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η ΕΛΑΣ εμφανίστηκε πολύ γρήγορα, καθώς γείτονες είδαν το περιστατικό από τα μπαλκόνια τους και κατάφερε να συλλάβει δύο εκ των δραστών, εναντίον των οποίων υποβλήθηκαν μηνύσεις από τα θύματα. Προσοχή: κομμάτι της επίθεσης, αποτυπώθηκε, μαθαίνουμε, σε βίντεο από γείτονα...


Οι αναρχικοί στηρίζουν τους αλλοδαπούς κακοποιούς
Οι κάτοικοι όμως αναμένουν και άλλα δεινά, καθώς την Παρασκευή, θα πρέπει να περιφρουρήσουν την περιοχή τους, καθώς οι αναρχικοί θα συγκεντρωθούν στην Πλατεία Αττικής (με τη συναίνεση και τη συνεργασία της ΕΛΑΣ) για να «στηρίξουν» πολιτικά τους λαθρομετανάστες και να προκαλέσουν τους κατοίκους, προβαίνοντας σε φθορές κατά ιδιοκτησιών Ελλήνων και ξυλοκοπώντας περιοίκους. Φυσικά, ανακοινώθηκε και η παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που θα απευθυνθούν στους συγκεντρωμένους, καθυβρίζοντας όπως συνήθως τους κατοίκους ως «ρατσιστές» και «ξενόφοβους».
www.elkosmos.gr/
αναδημοσίευση: http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/10/blog-post_9462.html

Υ.Γ. Το υλικό (φωτογραφίες και βίντεο) στην αρχή του post προέρχεται από το
blog http://ygro-pyr.blogspot.com/ και στο τέλος του post
από το http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/10/blog-post_9462.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top