ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Όταν συνδεθεί από τον Ελληνικό λαό η σκόπιμη κατάρρευση της οικονομίας με τις κατασχέσεις ακινήτων και το γενικό ξεπούλημα σε ξένα συμφέροντα τότε θα γίνει η οργή των πολιτών φουσκωμένο ποτάμι.

Σχόλιο που έκανα στην ανάρτηση με τίτλο:
Ρίψεις αυγών, κλειδιών αυτοκινήτων, ψωμιών αναγκάζουν τους Ισλανδούς βουλευτές να μπουν στη Βουλή από την πίσω πόρτα, σαν κλέφτες [που είναι].
στο blog αλλενακι.

Σχόλιο:
Οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις ακινήτων από τράπεζες αναβλήθηκαν τον Ιούνιο για μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2010 με ένα απλό σκεπτικό (αναβολή πλειστηριασμών και κατασχέσεων μόνο πρώτη κατοικία για οφειλές προς τις τράπεζες και όχι στο κράτος).


Τι τώρα τι σε έξι μήνες (μετά τις δημοτικές εκλογές).


Θεωρεί η κυβέρνηση ότι στο “ελεύθερο διάστημα” δηλαδή στο διάστημα χωρίς εκλογικές αναμετρήσεις μπορεί να εφαρμόσει το μοντέλο των κατασχέσεων μέσω της αύξησης των αντικειμενικών αξιών, των “πράσινων προστίμων” και έμμεσα μέσω της υψηλής ανεργίας, των απολύσεων, του παρεμπορίου, των έμμεσων και άμεσων φόρων, του ανοίγματος των “κλειστών προς τις πολυεθνικές” επαγγελμάτων, το κόψιμο των συντάξεων και των μισθών, την παρακράτηση επιστροφών φόρου προς τις επιχειρήσεις κ.α.


Το “πάρτυ” κατασχέσεων των ακινήτων είναι τεράστιο ζήτημα.
Υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα που θέλουν να μετατρέψουν την εικονική οικονομία στην πραγματική.


Όταν συνδεθεί από τον Ελληνικό λαό η σκόπιμη κατάρρευση της οικονομίας με τις κατασχέσεις ακινήτων και το γενικό ξεπούλημα σε ξένα συμφέροντα τότε θα γίνει η οργή των πολιτών φουσκωμένο ποτάμι.


Το 90% των Ελληνικών οικογενειών έχουν ιδιόκτητο σπίτι και αυτό είναι απαράδεκτο σύμφωνα με τους στόχους της Ν.Τ.Π. που μας θέλει ανέστιους και φτηνό ανθρώπινο δυναμικό και μετανάστες.


Γι΄αυτό θα υπάρξει άνοδος των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων και τα υψηλά ποσά μεταβίβασεων και κληρονομιών που ψήφισε το πασοκ φέτος.


Το ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας (κρατικής και ιδιωτικής) και το ξεπούλημα των Εθνικών μας (Κύπρος, Θράκη, όνομα για τα Σκόπια, Αιγαίο κ.α.)
είναι ευαίσθητα θέματα που μπορούν να φέρουν την κυβέρνηση αντιμέτωπη με το λαϊκο αίσθημα των Ελλήνων και των Ελληνίδων.

Το πολύ καλό άρθρο στο οποίο έκανα σχόλιο είναι το παρακάτω:

Θερμή υποδοχή των Ισλανδών βουλευτών, στην πρώτη χειμερινή συνεδρίαση της Βουλής τους. Οι Ισλανδοί χάνουν τα σπίτια τους και συγκεντρώθηκαν για να αποδοκιμάσουν τους βουλευτές. Τους πέταγαν ψωμιά, αυγά, γάλα και κλειδιά αυτοκινήτων, αναγκάζοντάς τους να μπουν στη Βουλή από την πίσω πόρτα, σαν κλέφτες [που είναι]. Η κυβέρνηση της Ισλανδίας έχει αφήσει στο έλεος των τραπεζών τους πολίτες της, αλλά διαγράφει τα χρέη golden boys, πιστωτικών ιδρυμάτων και πολύ μεγάλων επιχειρήσεων, ενώ τα δικαστήρια της χώρας δεν προλαβαίνουν να εκδίδουν κατασχετήριες εντολές σπιτιών και αυτοκινήτων ιδιωτών.



Φωτογραφίες και περισσότερες πληροφορίες εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top