ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΦΤΗΝΟ, ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ

πηγή: http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/ http://karachalios-spiros.blogspot.com/
το είδα στο Greekalert

Το κατοχικό καθεστώς του εθνοκτόνου μνημονίου και πειθήνιο πολιτικό όργανο της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει μαύρες σελίδες στην ιστορία ενός τόπου που δεν του ανήκει. Είναι ένας εσωτερικός εισβολέας που έχει αναλάβει το ρόλο του εκτελεστή και δεσμοφύλακα των Ελλήνων. Ένα πολυεργαλείο ολέθρου και τρόμου που παρασιτοζωεί στην γη των Ελλήνων στο αίμα και τη ψυχή όταν φανερά το κοντό ανάστημα του τωρινού πολιτικού συστήματος δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Δεν ανήκει στην Ελλάδα.

Οι νέες εντολές του διεθνιστικού νεοταξισμού προς τους πρόθυμους του Συστήματος είναι να μετατρέψουν την Ελλάδα σε φτηνό, φτωχό και υπάκουο προτεκτοράτο. Να φτάσουν την αξία του παραγωγικού πλούτου και της δημόσιας περιουσίας της χώρας σε μηδενικά επίπεδα, να βυθίσουν τις αποδοχές του λαού στο τελευταίο σκαλί φτώχιας και απελπισίας και να ξεπουλήσουν δουλειές, ψυχές και πατρίδα στα ξένα αφεντικά άνευ αντιστάσεως.

Οι κατοχικές αρχές δείχνουν άμεσα το ανθελληνικό τους πρόσωπο ξεκινώντας από τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις προκειμένου να δώσουν μήνυμα ηττοπαθούς ψυχολογίας όπως νομίζουν. Είδαμε πρόσφατα τα μέλη των Ειδικών Φρουρών της Αστυνομίας να αναρτούν στο λόφο Λυκαβηττού ένα πανό που με λίγα λόγια εξέφρασε το χάλι του σημερινού ελληνικού κράτους συνολικά. «Η ΕΛΑΣ πενθεί. Ημέρα πληρωμής – Ημέρα πένθους». Όταν ο μισθός ενός αστυνομικού κυμαίνεται μεταξύ 600 και 1200 ευρώ και με τους διάφορους φόρους «αλληλεγγύης» κατρακυλά στα 400 με 900 ευρώ, τότε καταλαβαίνουμε ότι τα χαράτσια στην ελληνική ιδιοκτησία και τις έσχατες λαϊκές οικονομίες αποσκοπούν σε μια Ελλάδα που θα πενθεί πάνδημα.

Αυτό είναι το κράτος που ο «παραγωγικός» υπουργός εθνικής αμύνης δεν δέχεται να συναντήσει τους «αντιπαραγωγικούς» απόστρατους Έλληνες Στρατιωτικούς και ευνοεί την καταστρατήγηση της στρατιωτικής ιεραρχίας προκειμένου να αναφέρονται όλοι σ’ αυτόν που υποβαθμίζει καθημερινά τον Ελληνικό Στρατό.

Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι «παραγωγικοί», οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του πολιτικού συστήματος στην εθνική εργατική τάξη παραδέχονται μέσω του ινστιτούτου εργασίας της ΓΣΕΕ την απειλή των αγκαθιών της ανεργίας και της μειώσεως των αποδοχών που τα δικά τους κόμματα που καλύπτουν εξέθρεψαν.

Εκτίναξη της πραγματικής ανεργίας στο 26% έως το 2012 και αναπροσαρμογή του ασφαλιστικού συστήματος με περαιτέρω μειώσεις συντάξεων μας λέει ο επιστημονικός διευθυντής του ινστιτούτου Ρομπόλης. Έλλειμμα στα ασφαλιστικά ταμεία στα 6 δις ευρώ έως το τέλος του 2011 και δυσκολία χρηματοδότησης του συστήματος, συντάξεις μικρότερες από τις καταβαλλόμενες εισφορές, νέα μείωση του ΑΕΠ της τάξης του 2% έως 2,5% για το 2012. Με τη διαφορά ότι οι κομματικοδίαιτοι συνδικαλιστές στήριξαν και στηρίζουν τις πολιτικές των κομμάτων τους ως ενεργά μέλη και συμμέτοχοι στα όσα διαδραματίζονται και στις κομματικές επετηρίδες.

Στο μεταξύ η κυβέρνηση εξαπολύει κι άλλο μέτρο αφαίμαξης του ελληνικού νοικοκυριού. Αυξάνει το ποσοστό του ατομικού εισοδήματος που πρέπει να καλυφτεί με αποδείξεις σε ποσοστό που προσεγγίζει το μισό εισόδημα. Σε περίπτωση που δεν καλυφτεί το απαιτούμενο ποσοστό, η διαφορά θα φορολογείται με 10% για το ποσό που δεν καλύπτεται από τις αποδείξεις. Ξοδεύετε, μας λένε, ό,τι σας έχει απομείνει. Ο φορολογικός μινώταυρος του πολιτικού τους συστήματος είναι σίγουρο πως θα υποδεχτεί νέο «αίμα». Κι αυτό όταν πραγματικό αίμα ρέει συνεχώς από τις αυτοκτονίες Ελλήνων, ακόμη και μανάδων ανήλικων παιδιών, με αυξητικό ρυθμό.

Τα νέα κυβερνητικά μέτρα φτωχαίνουν σκοπίμως τους Έλληνες ώστε να γίνουν εύκολα αποδεκτές οι επενδύσεις των υποτιθέμενων σωτήρων που μας κουβάλησαν οι εθνικοί ολετήρες με το μνημόνιο. Όμως η Ελλάς παρέχει ως εγγύηση φτηνά μεροκάματα και ανύπαρκτες εργασιακές σχέσεις ως άμεση συνέχεια στο ξεπούλημα φτηνών επιχειρηματικών μονάδων σε τοκογλύφους και πολυεθνικές. Να πάει δηλαδή ο μέσος μισθός από τα 800 στα 400 ευρώ με τον μέσο οικογενειακό στα 600 ευρώ, να συνάπτονται ελαστικές συμβάσεις προπομπός εύκολων απολύσεων και οι Έλληνες να καταντήσουν οι καθημαγμένοι καταναλωτές των προϊόντων που παράγουν οι «σωτήρες» σε μια Ελλάδα απέραντο σκλαβοπάζαρο.

Στο μεταξύ η τρομοκρατία για την απόδοση ή μη της έκτης δόσης και την έξοδο από την ευρωζώνη συνεχίζεται. Με τα συστημικά παπαγαλάκια να μιλάνε για εσωτερική στάση πληρωμών. Και τον πρώην επικεφαλή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και συνγεννήτορα του ευρώ Ότμαρ Ίσινγκ να μιλάει για αύξηση του ελληνικού χρέους στο 160% του ΑΕΠ και αναγκαστική αθέτηση υποσχέσεων που δεν μπορεί να γίνει εντός νομισματικής ένωσης.

Η Πατρίδα όμως αιμορραγεί παντού. Στα ελληνικά σχολεία τα δίκαια αιτήματα των καταλήψεων μπροστά στην καταστροφή της ελληνικής παιδείας καπελώνονται από την μαρξιστική προπαγάνδα αριστεριστών που υποχρεώνουν μικρά παιδιά να κατεβάζουν την ελληνική σημαία και να την καίνε. Και στο Αιγαίο οι αερομαχίες των πιλότων μας με τους τουρκομογγόλους αποκτούν ολοένα και πιο άγρια μορφή στο δρόμο μιας προδιαγεγραμμένης πολεμικής σύγκρουσης.

Όχι, δεν υπακούμε σε νεοταξισμό, ψευτοσωτήρες, ευρωζώνες, προσκυνημένους ταγούς και παγκόσμιες διακυβερνήσεις. Υπακούμε μονάχα στην Ελλάδα, τους Έλληνες και την Ελληνική Σημαία. Θέλουμε δουλειές μόνον για Έλληνες, θέλουμε ελληνική οικονομία και ελληνικό νόμισμα, θέλουμε Μεγάλη Ελλάδα με Πατριωτισμό και Πίστη. Η Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού είναι η δική μας απάντηση. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

το είδα στο Greekalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top