ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Σπατάλες, Διαπλοκή, Μυστικά κονδύλια και προδοσία του Ελληνικού Έθνους.

Οι υπουργοί της κυβέρνησης κάνουν οικονομική αφαίμαξη της Ελληνικής κοινωνίας ενώ σπαταλούν σκανδαλωδώς τα χρήματα του Ελληνικού λαού σε ψευτουπερωρίες και διασώζοντας τράπεζες όπως την proton bank με την κρατικοποίησή της (863.000.000 ευρώ).
Η εμπλοκή αμερικανών στην proton bank φανερώνει την διαπλοκή αμερικανοπρακτόρων και τα ύπουλα σχέδια της αμερικανοκίνητης κυβέρνησης του πασοκ.

Οι χρυσοφόρες πηγές εσόδων (σκουπίδια, διόδια, μεγάλα και μικρά έργα, ενέργεια) δίνονταν, δίνονται (επιδοτήσεις για την ψηφιοποίηση βιβλίων και άλλων εντύπων) και θα δωθούν (τηλεοπτικές άδειες) σε κολλητούς της κυβέρνησης.

Η διακυβέρνηση του πασοκ με τα δεκάδες ίσως και εκατοντάδες εκατομμύρια των μυστικών κονδυλίων που δίνονται:

α). για να διατηρείται το καθεστώς πασοκ στην εξουσία
β). και για να τα βγάζουν ευκολότερα στο εξωτερικό τα χρήματα που αρπάζουν από το υστέρημά μας
γ). για να συνεχίζουν την πολυπολιτισμική μετάλλαξη της Ελληνικής κοινωνίας μέσω της λαθροεισβολής και των λαθροπρακτόρων.

προσπαθεί να καταστρέψει την Ελληνική κοινωνία πριν να είναι αργά για τους ίδιους.

Τα παραπάνω (Σπατάλες, Διαπλοκή, Μυστικά κονδύλια και προδοσία του Ελληνικού Έθνους) πρέπει να αντιστραφούν όσο το δυνατόν συντομότερα αλλιώς η φτωχοποίησή μας θα συνεχιστεί αμείωτη και ο έλεγχος της λαμογιοεξουσίαστών πάνω στην κοινωνία θα γίνεται ευκολότερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top