ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Τα καραμελοκλισέ.

Τα καραμελοκλισέ είναι μια τακτική του πασοκ.
Τα καραμελοκλισέ είναι η ψευδής αναφορά στοιχείων του παρελθόντος ή στοιχείων με μισές αλήθειες ενώ όταν στριμώχνονται πετάνε εκβιαστικά διλήμματα π.χ. «και τι θέλετε να πτωχεύσουμε;»
και ειρωνείες π.χ. εσείς τι θα κάνατε;
Τα καραμελοκλισέ του πασοκ είναι «δουλεμένα» στις ενδοκομματικές συνεδριάσεις των βουλευτών και των υπουργών του πασοκ αλλά πλέον έχουν παλιώσει και έχουμε βαρεθεί να τα ακούμε.

Η κυβέρνηση του πασοκ κυβερνάει με απειλές, εκβιασμούς και εκβιαστικά διλήμματα.
Καμία έκπληξη λοιπόν η χρήση του εκβιασμού σαν «όπλο».
Τα εκβιαστικά διλήμματα των πασόκων δεν «περνάνε» πλέον.
Όταν σήμερα αναφέρθηκε σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας πως με δικαιολογίες το κούρεμα, (+ την μείωση των εισφορών και τα επιδόματα ανεργείας) το πασοκ θα προχωρήσει άμεσα στο δραστικό κόψιμο των συντάξεων μέσω της νέας δανειακής σύμβασης, πανικοβλημένοι ο παρουσιαστής και ο πασόκος αναφώνησαν «και τι θέλετε να πτωχεύσουμε;».

Μια άλλη μέθοδος προπαγανδιστικής υποβολής υποσυνείδητων μηνυμάτων είναι το «μαζί τα φάγαμε».
Τα λαμογιοκάναλα παπαγαλίζουν τα κυβερνητικά ανακοινωθέντα περί «μαϊμού» συντάξεων εφαρμόζοντας προπαγανδιστικά την συλλογική ευθύνη και το «μαζί τα φάγαμε».
Το πέταγμα λάσπης στους συνταξιούχους χαρακτηρίζοντάς τους σαν κλέφτες περνάει προπαγανδιστικά υποσυνείδητα μηνύματα - επιχειρήματα για τον συλλήβδην χαρακτηρισμό των συνταξιούχων ως κλεφτών.
Έχουν ξεκινήσει την προπαγάνδα εφαρμόζοντας όλες τις μεθόδους (την σπίλωση στοχευμέμων ομάδων, τα ολοφάνερα ψέματα, την αποσιώπηση, την παραπλάνηση, την υπερπληροφόρηση με άχρηστες πληροφορίες)

«Οι κλέφτες των ταμείων» θα είναι το «αναισθητικό».
Το «αντιπαραγωγικό βάρος» των συνταξιούχων για τον προϋπολογισμό όμως είναι το βαθύτερο αίτιο στην «μάχη» που δίνουν οι νεοταξίτες προδότες για την εξαθλίωσή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top