ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Το πασοκ προδίδει τα Όνειρα και τις Ελπίδες του απλού φτωχού Ελληνικού Λαού ενώ προκρίνει την φτωχοποίησή μας και την αντικατάστασή μας.

Ο περήφανος Ελληνικός Λαός δυστυχώς έχει για κυβέρνηση προδότες.

Η κυβέρνηση εκβιάζει και εκφοβίζει τον απλό φτωχό Ελληνικό λαό ενώ καταστρατηγείται ακόμα και ο επίσημος προϋπολογισμός με την μεταφορά δεκάδων εκατομμυρίων € στα μυστικά κονδύλια του υπουργείου εξωτερικών από διάφορους κωδικούς.

Αρπάζουν τα λεφτά από τον απλό φτωχό Ελληνικό λαό με χαράτσια διαφόρων ειδών (τέλος στα ακίνητα μέσω του λογαριασμού της δ.ε.η.) και στο άμεσο μέλλον με παρακρατήσεις που έχουν το θράσος να τα ονομάζουν αλληλεγγύη.

Αλληλεγγύη προς ποιούς;

Η κυβέρνηση πράγματι δείχνει:
Αλληλεγγύη με την παραχώρηση των εσόδων των διοδίων,
Αλληλεγγύη με την μελλοντική παραχώρηση των εσόδων από την αποκομιδή και την διαχείριση των σκουπιδιών σε ιδιώτες.
Αλληλεγγύη με τις υπερκοστολήσεις έργων του πρόσφατου παρελθόντος (ολυμπιάδα, δρόμοι, μετρό, τράμ κ.α.
Αλληλεγγύη με την αποπληρωμή δόσεων του μεγάρου μουσικής.
Αλληλεγγύη με τα φανερά και κρυφά δάνεια σε μ.μ.ε. (για να μην καρφώνονται οι κρυφές συναλλαγές πραγματοποιούνται με τους παραπάνω τρόπους ή με μυστικά κονδύλια).

Τα Όνειρα και οι Ελπίδες του περήφανου Ελληνικού Λαού θα επανέλθουν με την άνοδο στην εξουσία μιας Αδιάφθορης κυβέρνησης νέων αδιάφθορων νέων ανθρώπων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top