ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)


Slider

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Περί φορολόγησης Ελληνικών καταθέσεων στις Ελβετικές τράπεζες.

Άλλο ένα καραμελοκλισέ (η φορολόγηση Ελληνικών καταθέσεων στις Ελβετικές τράπεζες) «πετάνε» για να «αναισθητοποιήσει» τις εύλογες αντιδράσεις του Ελληνικού λαού για τα χαράτσια και την καταβαράθρωση του ύψους των συντάξεων που θα προκληθεί από το «κούρεμα» των ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων από τους πασόκους.
Είναι στο ίδιο «μήκος κύματος» με τον φράχτη του Έβρου και τις κυβερνητικές υποσχέσεις για την απέλαση των λαθροεισβολέων.
Άλλωστε έχουμε συνηθήσει καθώς έχουμε ακούσει φράσεις όπως: «λεφτά υπάρχουν», «μαζί τα φάγαμε», «οι κερδοσκόποι θα χάσουν και το πουκάμισό τους», «πιστόλι στο τραπέζι», «είναι ευτυχία το μνημόνιο», «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα», «οι διεφθαρμένοι Έλληνες διαφθείρουν τους Έλληνες πολιτικούς», «οι Έλληνες είναι απόγονοι μερικών αγραμμάτων που δεν μιλούσαν καν Ελληνικά», «τι θέλετε να πτωχεύσουμε» κ.α. που θα μείνουν θρυλικές και αξεπέραστες ως προς την γραφικότητα των μυαλών που τις σκέφτηκαν και τόλμησαν να τις εκστομίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top