ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ

α) Δεν υπάρχουν παράνομοι λαθροέποικοι επειδή θα νομιμοποιηθούν όλοι και θα απολαμβάνουν πολλά προνόμια που δεν θα έχουν οι Έλληνες.

β) Με την απομάκρυνση των “μεταναστών” από το κέντρο της Αθήνας οι εθνομηδενιστές εννοούν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ως παράνομους μετανάστες στον τόπο τους και στην χώρα τους.

Ποιά θα είναι η πολιτική του καμίνη στον λαθροεποικισμό του κέντρου της Αθήνας;

Λέει την αλήθεια για το “σφράγισμα” των συνόρων και την απομάκρυνση των παρανόμων μεταναστών από το κέντρο της Αθήνας;

Σε όλες τις προεκλογικές περιόδους “φοριέται” το παραμύθι, από πολιτικάντιδες που θέλουν να υφαρπάξουν ψήφους, της μετακίνησης των λαθροεποίκων των αστικών περιοχών σε “κέντρα φιλοξενίας” και το “σφράγισμα” των συνόρων.
Αυτά είναι προεκλογικές σαχλαμάρες διαφόρων think tanks για την εκτόνωση και την παραπλάνηση του λαού που ξεχνιούνται την επομένη των εκλογών.

2 σχόλια:

Πολίτης της Μπανανίας είπε...

Τις οποίες απόψεις πάντα εκδηλώνουν απο απόσταση.

Μην κολλήσουν και τίποτα απο αυτούς που τόσο νοιάζονται.

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ είπε...

Δυστυχώς η εθνομηδενιστική προπαγάνδα προωθείται με πολλούς τρόπους και μεθόδους (Μ.Μ.Ε., εκπαιδευτικό σύστημα, ίντερνετ κ.α.) από πρόθυμα εργαλεία τα οποία ακολουθούν μια γενοκτονική πολιτική εναντίον του Ελληνικού Έθνους.

Η "πολυτέλεια" του εθνομηδενισμού και του πολυφυλετισμού εκδηλώνεται κυρίως από αυτούς που πραγματικά "τα φάγανε" δηλαδή τους "βολεμένους" του σάπιου συστήματος.

Το εκπαιδευτικό σύστημα ακολουθεί τις κατευθύνσεις που δίνουν εθνομηδενιστές υπουργοί, και "παράγει" υπόδουλους και όχι πολίτες εθνικά υπερήφανους.

Η προστασία από τους "τρομοκράτες Έλληνες" μέσω της αστυνομικής προστασίας, και των κρατικών, παρακρατικών και πρακτορικών μηχανισμών και ο έλεγχος μέσω της κάρτας του "υπόδουλου" πολίτη, των Μ.Μ.Ε. και μελλοντικά μέσω του τσιπαρίσματος χτίζεται έτσι ώστε η καταρρεύση και να διάλυση της κυριαρχίας του Ελληνικού κράτους να γίνει πείραμα πολλαπλών επιπέδων της νέας αταξίας πραγμάτων - μέσω του λαθροεποικισμού, της διάλυσης - φτωχοποίησης της μεσαίας τάξης, την εξαθλίωση των φτωχών, και της μεταβίβασης - ξεπουλήματος κρατικών υποδομών στο διεθνές κεφάλαιο (κυρίως τραπεζικό).

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top