ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Την ξεπουληματοσυνθήκη (Ν.3845/2010) στηρίζει η κυβέρνηση στο συμβούλιο της επικρατείας στις 23/11/2010

Την ξεπουληματοσυνθήκη (Ν.3845/2010) στηρίζει η κυβέρνηση στο συμβούλιο της επικρατείας στις 23/11/2010.

Κατά την ψήφιση του μνημονίου (Ν.3845/2010) δεν συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη κατ' άρθρο 28 παράγραφος 2 του Συντάγματος αυξημένη πλειοψηφία των 3/5 του όλου αριθμού των βουλευτών.

  • Η υποθήκευση της χώρας στους πιστωτές (ομολογιούχους, δ.ν.τ., ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα και της ευρωπαϊκής επιτροπής),
     
  • Η απεμπόληση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων (χάραξη της Εθνικής μας οικονομικής πολιτικής, αμυντικές δαπάνες, εφαρμογή του αγγλικού δικαίου που ευνοεί τους δανειστές – αποικιακό δίκαιο δανειοδότησης κ.α.),
     
  • Η απεμπόληση της δυνατότητας δικαστικών μας προσφυγών σε Ελληνικά και διεθνή δικαστήρια παρά μόνο στα δικαστήρια των πιστωτών μας,
     
  • Η δυνατότητα μεταβίβασης του χρέους σε όποια χώρα επιθυμούν (π.χ. τουρκία), ενώ εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε δάνεια από χώρες που δεν επιθυμούν οι πιστωτές μας (π.χ. Ρωσία)

      δεν αποτελεί κατά του προδότες μια ξεδιάντροπα διεθνή προδοτική συνθήκη ξεπουλήματος του Εθνικού πλούτου και των περιουσιών του Ελληνικού Έθνους.

      Τι είναι τότε;
      __________________________________________

      Οι προδότες υποστηρίζουν ότι δεν αποτελεί μια ξεδιάντροπα διεθνή προδοτική συνθήκη ξεπουλήματος του Εθνικού πλούτου και των περιουσιών του Ελληνικού Έθνους, και γι΄αυτό η υπερψήφιση του αρχικού μνημονίου (memorandum) είναι καθ΄όλα νόμιμη.


      Δεν υπάρχουν σχόλια:

      Δημοσίευση σχολίου

       
      back to top