ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Η de facto αναγνώριση της εξουσίας του ισλαμοφασισμού απέναντι στο Ελληνικό Σύνταγμα που μιλάει ξεκάθαρα για την επικρατούσα θρησκεία της χώρας και του λαού

Σχόλιο που έκανα στο blog Αλλενάκι.

Είναι εμφανής η στήριξη δημάρχων από Μ.Μ.Ε, και η ψήφισή τους από λαθρομετανάστες και από αριστερούς (την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών) για την ταχύτερη προώθηση του ισλαμοφασισμού.

Αφού επιτεύχθηκε η επιθυμητή αλλαγή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σειρά είχαν οι προκλήσεις, η προπαγάνδα, ο φόβος που συνδιαστικά οδηγούν στην απάθεια τον Ελληνικό λαό.

Δεν είναι τυχαία η σύνδεση που κάνουν διάφοροι δημοσιογράφοι (χτισίμο τεμένους στον Βοτανικό με τις δημόσιες προσευχές σε διάφορα σημεία της Αθήνας).
Αυτοί οι δημοσιογράφοι εξυπηρετούν τους σκοπούς των εξουσιαστικών μηχανισμών για την εξομάλυνση της πολυφυλετικής πορείας και ελέγχου των αντιδράσεων των γηγενών μπροστά στις εξόφθαλμες συνεχείς προδοσίες απέναντι στο Ελληνικό Έθνος και την ιστορική του πορεία.

Είναι έγκλημα το χτίσιμο τεμένους εντός του πυκνού οικιστικού ιστού.
Ξοδεύοντας πολλά εκατομμύρια ευρώ από τους κομμένους μισθούς, τις κομμένες συντάξεις, την έμμεση και την άμεση φορολογία γίνεται το έγκλημα-προδοσία πολύ μεγαλύτερο/η.

Όσο για την "πρεμούρα" που τους έχει πιάσει (πολιτικούς, αρχιτέκτονες, ξένες χώρες) για την επίσπευση των εργασιών και την τάχιστη ανέγερση του τεμένους είναι αρχικά η de facto αναγνώριση της εξουσίας του ισλαμοφασισμού απέναντι στο Ελληνικό Σύνταγμα που μιλάει ξεκάθαρα για την επικρατούσα θρησκεία της χώρας και του λαού, και αργότερα μετά από κάποια χρόνια, θα γίνει de jure ισλαμοκατοχή με την αναθεώρηση του (Ελληνικού;) Συντάγματος σύμφωνα με τις επιταγές των κοσμοεξουσιαστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top