ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Οι πρόβες generale και τα πειραματόζωα των αντιδραστικών Εθνών στον δρόμο προς την σοσιαλπαγκόσμια τυραννία

Σχόλιο που έκανα στο blog αλλενάκι στην ανάρτηση με τίτλο: Χρεωκοπία Ιρλανδίας, προς χάριν γερμανικών κυρίως, τραπεζών.

Ο τρόπος οικονομικής υποδούλωσης (η κρατικοποίηση των 73 δις χρεών της Anglo-Irish τράπεζας και τα δάνεια των αεριτζίδικων τοκογλυφικών Εθνοαποδομητικών συμμοριών δηλαδή του δ.ν.τ., της ε.κ.τ. και της ευρωπαϊκής επιτροπής σε Ελλάδα και Ιρλανδία ακολούθησαν τον έναν από τους δύο δρόμους που πειραματικά προβάρανε στις πρόβες generale των Leeman Brothers (πτώχευση) και της A.I.G. (bail out) οι αμερικάνοι σε μικροκλίμακα.

Οι πολιτικές μαριονέτες που έχουν την υποστήριξη των τραπεζιτών δεν υποστηρίζουν το ανεξάρτητο Έθνος-κράτος αλλά την υποδούλωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών στους αεριτζήδες τοκογλύφους δηλαδή την μετατροπή μας σε δούλους.

Ο Ελληνικός και ο Ιρλανδικός λαός έχουν δώσει μεγάλες μάχες για την ανεξαρτησία από τον οθωμανικό και τον αγγλικό ζυγό αντίστοιχα.
Η επιλογή μας σαν το πρώτο πειραματόζωο μόνο τυχαία δεν είναι αν συνυπολογιστούν και τα γεωπολιτικά παιχνίδια εξουσίας.

Η Ελλάδα η κοιτίδα της δημοκρατίας, η κοιτίδα του πολύ υψηλού επιπέδου πολιτισμού πρέπει να ξαναγίνει ανεξάρτητη και ισχυρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top