ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Υπάρχουν λόγοι για την παράνομη παροχή προνομίων και επιδομάτων στους λαθροεισβολείς εποικιστές και στις παράνομες μεταδημοτεύσεις τους

Σχόλιο που έκανα στο blog αλλενάκι στην ανάρτηση με τίτλο: Από 17.09.2010 ήταν ενυπογράφως ενήμερο το Συμβούλιο της Επικρατείας για τις παράνομες μετεγκαταστάσεις και βεβαιώσεις κατοικίας αλλοδαπών της εγκυκλίου του υπ. εσωτερικών

Έχει “ξεφύγει” η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία.
Είναι σουρεαλιστικό οι Έλληνες “ιθαγενείς”
(γίνεται διαχωρισμός επειδή μας πληροφόρησε ο παπανδρέου πριν κάποιους μήνες από την τηλεόραση ότι υπάρχουν Έλληνες πακιστανικής καταγωγής, ινδικής καταγωγής κ.α.)
να χρειαζόμαστε μεγάλα ποσά για τα νοσήλεια σε περίπτωση που δεν είμαστε ασφαλισμένοι με κίνδυνο να χάσουμε τα σπίτια μας και τις αποταμιεύσεις μας, ενώ οι λαθρομετανάστες που έχουν "κατακλύσει" τα νοσοκομεία και τις λίστες αναμονής, νοσηλεύονται δωρεάν, παίρνουν διαφόρων ειδών επιδόματα με πλαστά δικαιολογητικά, βγάζουν “μαύρο” χρήμα με το παράνομο εμπόριο, την εμπορία ναρκωτικών, τις ληστείες, τις κλοπές, τις δολοφονίες, τον εκφοβισμό και τις απειλές.
Το ότι γίνονται παράνομες μεταδημοτεύσεις καθώς και πιθανές άλλες παρανομίες όπως το συνεχές έγκλημα της παράνομης νομιμοποίησης λαθροεποικιστών δεν με ξαφνιάζει για δύο λόγους:

α) Η κυβέρνησή θέλει να εξουσιάζει με τυραννικό τρόπο τον Ελληνικό λαό.
Λόγω της απαξίωσης του πολιτικού συστήματος την τυραννική διακυβέρνηση προσπαθεί να την εξασφαλίσει με νόμους που περιορίζουν τις ελευθερίες του πολίτη, με την προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε., τις πολιτικές συνεργασίες “κάτω από το τραπέζι”, την πολτοποίηση, την ανασφάλεια και τον φόβο της Ελληνικής κοινωνίας με την ανάμιξη των φυλών και των θρησκειών, την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας, την οικονομική αφαίμαξή μας και τις Εθνικές υποχωρήσεις στα Εθνικά δικαιά μας.
Οι λαθροπολιτικοί έχουν σε αφθονία “φρέσκο αίμα” χαμηλών απαιτήσεων (λαθροεποίκους) που συνεχώς αυξάνεται σε αντίθεση με το παλαιό αίμα (Ελληνικός λαός) που οι δυνατότητες του (πληθυσμιακές κ.α.) είναι σταθερές ή και μειούμενες.
Για τους λαθροπολιτικούς οι Έλληνες είναι το “παλαιό αίμα” το οποίο προγραμματισμένα και μεθοδευμένα απαξιώνεται αφαιρώντας του την περιουσία και ξεπουλώντας την χώρα μας στους παγκόσμιους αεριτζίδες τοκογλύφους.

β) για λόγους προϊστορίας π.χ. το σύστημα των μεταφερόμενων ψηφοφόρων από το ανατολικό μπλοκ το 2000, οι εκλογές μεταξύ παπανδρέου – βενιζέλου με φήμες για περιφερόμενα πούλμαν λαθρομεταναστών που ψήφιζαν σε διάφορα εκλογικά κέντρα, καθώς και κυβερνητικά στελέχη που δηλώνουν με νόημα ότι το πασοκ είναι σκληρός αντίπαλος, αφήνουν πολύ μικρές αμφιβολίες για τα βρώμικα μέσα που θα χρησιμοποιήσουν τα πολιτικά λαμόγια για να επιτύχουν την εκλογή-επανεκλογή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top