ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Η corporatocracy τυραννικά καταργεί τα Συνταγματικά μας δικαιώματα και την κοινωνική συνοχή του Ελληνικού Έθνους με την συνεργασία των πρόθυμων εργαλείων τους

Η corporatocracy τυραννικά καταργεί τα Συνταγματικά μας δικαιώματα και την κοινωνική συνοχή του Ελληνικού Έθνους με την συνεργασία των πρόθυμων εργαλείων τους (πολιτικούς, Μ.Μ.ΚυβερνοΠροπαγάνδας, παρακρατικούς).

Γι΄αυτους (corporatocracy και εργαλεία) η κοινωνική συνοχή του Ελληνικού ‘Εθνους, η ιστορία των προγόνων μας, η σημαία μας, η θρησκεία μας, η οικογένειά μας, το βιοτικό επίπεδό μας, η ασφάλειά μας πρέπει να χτυπηθούν αλύπητα.

Θα τους αφήσουμε ή θα εστιάσουμε στον καλό αγώνα για τη διατήρηση του Ελληνικού Έθνους και την αναγέννηση της αληθινής δημοκρατίας.

Το παραπάνω σχόλιο το έκανα στο blog αλλενάκι στην ανάρτηση με τον τίτλο:
Οι εξομολογήσεις ενός οικονομικού δολοφόνου – Γιατί οι πιστώσεις πρέπει να ρέουν…

Η ανάρτηση που έκανα το παραπάνω σχόλιο ακολουθεί παρακάτω.


http://allenaki.wordpress.com/

(η Standard & Poor’s υποβάθμισε χθες αργά: τη γαλλική Credit Agricole σε A+ από AA-, εξ αιτίας της “ελληνικής” της έκθεσης και την Ιταλία από “σταθερή” σε “αρνητική”, γιατί το κυβερνητικό πρόγραμμα μείωσης του χρέους της θεωρείται “αδύναμο“)
Το βιβλίο “Confessions of an Economic Hit Man” του John Perkins ανήκει πλέον στο πάνθεον της “εκλαϊκευμένης” και μη συνωμοσιολογικής γνώσης για τα πραγματικά κίνητρα πίσω από την παγκοσμιοποίηση, τη βιομηχανική και κρατική κατασκοπεία, την εταιρική διαφθορά, και την ανάδυση “τεχνητών” οργανισμών, όπως είναι η Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Το σημαντικότερο στοιχείο στο βιβλίο αυτό που πραγματεύεται εξαιρετικά τη “Σκλαβιά του Χρέους” είναι ότι γράφτηκε με τη γνώση και την εμπειρία ενός insider του συστήματος. Ενός σχεδιαστή και εκτελεστή του. Με απλά λόγια εξηγεί γιατί εδώ και 40 χρόνια ο αναπτυσσόμενος κόσμος υπέστη την εκμετάλλευση που υπέστη, γιατί η ιδέα της BRIC ενορχηστρώθηκε για να διαιωνίσει το μύθο της “αειφόρου” ανάπτυξης και ότι οι Πιστώσεις (διάβαζε Χρηματοπιστωτικές Ροές) πρέπει πάντα να ρέουν απρόσκοπτα και να διασφαλίζονται με οποιοδήποτε κόστος, τίμημα και ανθρωποθυσία, ώστε να διατηρείται το status quo σε ισχύ. Ο John Perkins εξηγεί απλά και κατανοητά γιατί το Σύγχρονο Ισοδύναμο της Υποδούλωσης δεν υλοποιείται με την Επιβολή της Βίας, αλλά με την Επιβολή του Χρέους.







http://allenaki.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top