ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι στους λαθροεισβολείς και τους διεθνείς τοκογλύφους και ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι προδότες της πατρίδας και των αγώνων των προγόνων μας.

Το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας του Μανώλη στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν γεννήσει η γυναίκα του από λαθροεποίκους εισβολείς έχει σοκάρει όλο τον Ελληνικό λαό.

Η εγκληματικότητα «καλπάζει» ανεξέλεγκτα λόγω της εισαγωγής εγκληματικών στοιχείων στην Ελλάδα από το εξωτερικό.

Είναι πρόσφατα τα περιστατικά των δολοφονιών του Σκυλογίαννη και του Ευαγγελινέλη από μέλη συμμορίας αλλοδαπών (ευτυχώς κάποιοι πιάστηκαν) αλλά και άλλων περιστατικών που γίνονται καθημερινά όπως βιασμοί, δολοφονίες, ληστείες και κλοπές.

Οι πάνοπλοι λαθροεγκληματίες έχουν σχηματίσει λαθροαγέλες - λαθροσυμμορίες και «αλωνίζουν» ανενόχλητοι.

Η πολιτεία όχι μόνο δεν προστατεύει τον Ελληνικό λαό αλλά επιδιώκει την τρομοκράτησή του.

Η διαφορά στον πολεμικό εξοπλισμό των λαθροεισβολέων σε σχέση με τον ανυπεράσπιστο Ελληνικό λαό είναι χαώδης (οι λαθροεγκληματίες έχουν, καλάσνικοφ, γκλόκ, μαχαίρια κ.α.) και αυτό είναι ευθύνη της πολιτείας με τους νόμους που φτιάχνει.

Με τις εγκληματικές ενέργειες εκτός της τρομοκράτησης γίνεται αρπαγή των περιουσιών μας και φυγάδευση πολύ μεγάλου μέρους τους στο εξωτερικό.

Για να μην αναφερθώ στο λαθρεμπόριο, την διακίνηση ναρκωτικών και την πορνεία που γίνονται με την ανοχή-προστασία του κράτους.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι στους λαθροεισβολείς και τους διεθνείς τοκογλύφους και ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι προδότες της πατρίδας και των αγώνων των προγόνων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top