ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Στόχος των μνημονίων δεν ήταν ποτέ να σωθεί η χώρα αλλά ... η μετατροπή της Ελληνικής κοινωνίας των Ελεύθερων και ανεξάρτητων ανθρώπων, στην κοινωνία των αγορών και της πολυπολιτισμικότητας.

πηγή: netakias.wordpress.com

Ο ντε λα Ρούα εγκαταλείπει την χώρα
Το “Ζάππειο” ΙΙ ήταν μια άριστη οικονομοτεχνική ανάλυση και πρόταση ανάπτυξης. Συμφωνούμε όλοι στα μέτρα ανάσας για την οικονομία, Αλλά …
Την ώρα που δηλώνει αντίθετος στο μνημόνιο και στην οικονομική πολιτική αυτού υιοθετεί απερίφραστα το κυριότερο σκεπτικό του Μνημονίου! Δηλαδή το ξεπούλημα των περιουσιακών στοιχείων της χώρας!
Οσο κι αν τονίζει ο κ.Σαμαράς ότι το μνημόνιο απέτυχε, η πραγματικότητα μας δείχνει ότι το Μνημόνιο έχει πετύχει όλους τους αντικειμενικούς στόχους του!

1. Στόχος του μνημονίου δεν ήταν ποτέ να σωθεί η χώρα αλλά να προλάβουν να ξεφορτωθούν τα τοξικά Ελληνικά Ομόλογα οι Δανειστές. ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ!

2. Στόχος του μνημονίου ήταν να απορροφήσει όσα περισσότερα μετρητά και καταθέσεις από τον Ελληνικό λαό, για να πληρωθούν οι Τράπεζες. ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ!

3. Στόχος του μνημονίου ήταν να χάσουν την αξία τους όλες οι Ελληνικές επιχειρήσεις κι ακίνητα φιλέτα, ωστέ να πέσουν οι αγέλες των λύκων του εξωτερικού και να πάρουν τζάμπα ο,τι τους γουστάρει! ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ!

Ο Α.Σαμαράς δείχνει να διαφωνεί με τα δυο πρώτα μέρη του μνημονίου αλλά συμφωνεί με το τελικό στόχο και σκοπό ολόκληρου του σκεπτικού του μνημονίου! Τις επαχθείς αποκρατικοποιησείς!
Ο πρόεδρος Κάρλος Μένεμ, κατά τη δεκαετή θητεία του 1989-1999, ακολουθώντας πιστά την πολιτική του ΔΝΤ, ιδιωτικοποίησε πάνω από 400 κρατικές επιχειρήσεις και τι κατάφερε; Την χρεωκοπία!
Μίλησε για την ΔΕΗ ο κ.Σαμαράς κι είπε να πουληθεί ολόκληρη πλην του δικτύο διανομής! Μάλιστα μας έκανε και τον σκληρό λέγοντας ότι δεν είναι ιδιοκτησία των συνδικαλιστών! Το νέο κουτόχορτο! Μα δεν είναι ιδιοκτησία των συνδικαλιστών κ.Σαμαρά, αλλά του Ελληνικού Λαού!
Αν θέλουν να ανοίξουν ιδιώτες Μονάδες Παράγωγης να τους δώσουμε άδειες, αλλά όχι να ξεπουλάμε ό,τι χτίσαμε σαν χώρα τόσες δεκαετίες.
Οι παγίδες της “αξιοποίησης” είναι:
  • Η αξία της εταιρείας! Πόσο σκοπεύει να την Πουλήσει; Στην απάτη της “χρηματιστηριακής αξίας”. Μα σήμερα η “χρηματιστηριακή αξία” της ΔΕΗ είναι 2δις! Ναι μόλις 2δις! Δηλαδή αν δώσει κάποιος 2δις, θα αποκτήσει ορυχεία, μονάδες παραγωγής, ακίνητα, υδροηλεκτρικά φράγματα, τα οικόπεδα στα οποία βρίσκονται όλα αυτά, όλα αυτά με μόλις 2δις! Οσα φτιάξαμε με τόσο κόπο; Οσο δηλαδή εισπράτει η εταιρεία σε 1 χρόνο από λογαριασμούς .Οσο έχασαν οι συνταξιούχοι σε ένα χρόνο! Και μετά; Θα περιμένουμε να εισπράξουμε το 23% του ΦΠΑ ή θα περιμένουμε να έχουμε φθηνό ρεύμα; Κοροϊδα!
  • Τα λεφτά θα πληρωθούν; Τα λεφτά δηλαδή θα πληρωθούν και θα πέσουν στην αγορά, έστω τα 2 δις ή θα γίνει μια “λογιστική” εγγραφή σε κάποιο τεφτέρι, σε κάποια Τράπεζα του εξωτερικού; Μάλλον το δεύτερο! Δηλαδή το κοράκια του Σόρος θα αποκτήσουν την Μεγαλύτερη Εταιρεία της Ελλάδος, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ!
Τα λεφτά είναι πολλά. Θα μας πουλήσουν και το χαπάκι της πράσινης ανάπτυξης, θα αρχίσουν να βάζουν πανάκριβους ανεμιστήρες, για πανάκριβο ρεύμα κι όποιος έχει λεφτά θα έχει ρεύμα, οι υπόλοιποι στο σκοτάδι.
Κρίμα για τον Α.Σαμαρά που έχασε την Ιστορική Ευκαιρία να κάνει κάτι διαφορετικό.
Δεν πειράζει, στις εκλογές θα τρίβουν τα μάτια τους εκεί στην ΝΔ που περιμένουν να πέσει το ώριμο φρούτο στο από τον κακό Μπάτσο Παπανδρέου στον καλό Μπάτσο Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top