ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ο Ελληνικός λαός απαιτεί την εκ βάθρων ανανέωση της δημοκρατίας, των δομών της ελληνικής πολιτείας και την κάθαρση των πολιτικών σχηματισμών απο τα λαμόγια και τους κλέφτες. Λέμε οχι στο ξεπούλημα της περιουσίας μας και στην εξαθλίωσή της ζωής μας.

πηγή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

Υστερα και απο την χθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που... ουδέν νεότερων προσκόμισε ως λύση για τα προβλήματα της πατρίδας.Εύκολα ο καθενας μπορεί να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την πραγματική αλλα και πολιτική απάτη που παιζεται χρόνια ολόκληρα στην πλάτη του κοσμάκη και ιδιαίτερα τον τελευταίο ενάμισι χρόνο απο την κατοχική κυβέρνηση και τους δήθεν αντιπολιτευόμενους.
Τι ακούσαμε απο χθές;
Και τι δεν ακούσαμε...Απο την καραμέλα της "εθνικής συνεννόησης" μέχρι την διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
Απάτη....Απάτη....και Αγιος ο Θεός.
Η κατοχική κυβέρνηση ειναι φανερό πως δεν ενδιαφέρεται για καμια "εθνική συνεννόηση" παρά μονο να καταστήσει συνυπεύθυνα στα "αναπόφευκτα" μέτρα των Φράγκων εντολοδόχων της όσα περισσότερα κόμματα μπορεί.
Και αυτό φαίνεται απο την αλαζονική αντίληψη τόσο του πρωθυπουργού της όσο και κορυφαίων υπουργών της που αντί να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό γιατί ΑΠΕΤΥΧΑΝ παταγωδως ενάμισι χρόνο να μειώσουν τα ελλείμματα...αντιθέτως τα αύξησαν ενω καταβαράθρωσαν την ελληνική αγορά και τους Ελληνες εργαζόμενους λαμβάνοντας αντικοινωνικά μέτρα που θα διαφωνήσω με την ΝΔ....
Αλλά ήξεραν πολύ καλα τι έκαναν.
Δεν πρόκειται κύριοι για μια αποτυχημένη κυβέρνηση όπως οι δηθεν αντιπολιτευόμενοι κραυγάζουν.
Πρόκειται για μια κυβέρνηση ξεπουλημένη στα ξενα συμφέροντα που γνώριζε εξ αρχής τα μηδενικά αποτελέσματα της πολιτικής της.
Γνώριζε απο πριν την αποτυχία όπως την γνωρίζει και για το "μεσοπρόθεσμο" πρόγραμμα της και...κολοκύθια τούμπανα.
Γνώριζαν όλοι τους ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν αλλα φρόντισαν οι προδότες αφού κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό και άρπαξαν την ψήφο των αφελών να κανουν πράξη τον αντεθνικό σχεδιασμό τους ξεπουλώντας την χώρα και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της και οδηγώντας σε απόγνωση εκατομμύρια λαού.
Αυτό ήταν και το πρώτο μέρος του σχεδιασμού υπογράφοντας το κατάπτυστο μνημόνιο που έδεσε την χώρα απαγορεύοντας της να αναζητήσει άλλες πηγες δανεισμού.
Τώρα είναι η ώρα του "μεσοπρόθεσμου" του δεύτερου μέρους του σχεδιασμού που φυσικά περιλαμβάνει μια απο τα ίδια και χειρότερα αλλα έχει πλεον ως στόχο την εκποίηση του δημόσιου πλούτου.
Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση κατα των ιδιωτικοποιήσεων...ειδικά όταν πρόκειται να ξεκουμπιστούν οι εργατο-βδέλλες τύπου ΓΕΝΟΠ.
Ουτε φυσικά είμαστε υπερ δημόσιων εταιρειών που παράγουν....χαλιά (αν ειναι δυνατόν).
Ξερουμε όπως ξερει και ο περισσότερος κόσμος ότι υπάρχουν εκατοντάδες δημόσιες επιχειρήσεις που με μηδενικό αντικείμενο ζουν και υπάρχουν για να βολεύουν οι πολιτικάντιδες την πελατεία τους.Ομως αλλο αυτό....
Αν πρέπει κατι να ιδιωτικοποιηθεί προς όφελος του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου ας γίνει και δεν θα πρέπει η καθε σοβαρή κυβέρνηση να δίνει βάση σε κραυγές βολεμένων κομματόσκυλων που τόσα χρόνια επαιρναν απο επιδόματα για τα ποιο απίθανα πράγματα μέχρι και επιδόματα για να προσέρχονται στην εργασία τους!!!!
Ομως όχι τωρα και όχι με τέτοιο τρόπο.
Η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας θα προσελκύσει όχι σοβαρούς επενδυτές αλλά κοράκια και μαυραγορίτες που θα αγοράσουν...ότι αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί.
Ακόμα και οι Φράγκοι με δηλώσεις του Ολι Ρεν έκαναν ενα βήμα πίσω στην βλακώδη απαίτηση για είσπραξη 50 δις απο τις ιδιωτικοποιήσεις αφού γνωρίζουν ότι την λέξη ιδιωτικοποίηση θα αντικαταστήσει η λέξη πλιάτσικο.
Παρόλα αυτά ο μη εκλεγμένος υπουργός Οικονομικών που μόνο και μόνο για την πλήρη αποτυχία του θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί και να ζητήσει ενα μεγάλο συγνώμη απο τον ελληνικό λαό αφου τον υπέβαλε σε αιματηρές θυσίες χωρίς αντίκρυσμα.Αντιθέτως επιμένει.....
Και το χειρότερο είναι ότι συνεχίζει να επιμένει τάζοντας ενα καλύτερο μέλλον...ενα μέλλον που οι περισσότεροι πλεον σοβαροί οικονομολόγοι δε το βλέπουν.
Δεν το βλέπουν όμως και οι απλοί άνθρωποι με στοιχειώδης νοημοσύνη αφού και μετά ενάμισι χρόνο θυσιών το χρέος είναι στα 360 δις και το έλλειμμα πλησιάζει το 145%.
Το ελληνικό κράτος έχει φθάσει στο σημείο να πληρώνει το 60% των εσόδων του στους δανειστές και αυτό απο μόνο του δείχνει το πόσο..."παραδεισένιο" είναι το μέλλον του επικίνδυνου "τσάρου της οικονομίας".
Πλέον για να καθησυχαστούν οι εσωτερικές αντιδράσεις θυμήθηκαν το δημοψήφισμα.
Το δημοψήφισμα που αρνήθηκαν για το λαθρομεταναστευτικό.
Το δημοψήφισμα που αρνήθηκαν για την ψήφιση του μνημονίου.
Ακόμα όμως και σε αυτό οι συζητήσεις που γίνονται είναι εκβιαστικές....ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
Μια ερώτηση που σίγουρα αδυνατεί να απαντήσει ο Ελληνας πολιτης μονολεκτικά αφού οι παράμετροι ειναι πολλοί.Αφού δεν γνωρίζει πλεον αν υπάρχει Ευρωπαϊκή Ενωση και το κυριότερο σε ποια μορφή.Φυσικά ουτε λόγος για ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο 2ο μνημόνιο.
Ετσι και με την συνδρομή της λαγού και προβοκάτορας ευρωπαίας επιτρόπου κας "εδω πολυτεχνείο" που έσπευσε την κρίσιμη ώρα να κανει τον εκβιασμό ποιο...υπαρκτό ενημερώνοντας ότι οι "εταίροι" μας σκέφτονται να μας διώξουν το "μαιμουδένιο" δημοψήφισμα των ψευτοδημοκρατών πήρε διαφορετική έννοια αφου σε περίπτωση που θα πραγματοποιηθεί θα μονο ως μοχλός πίεσης και τρομοκρατίας των πολιτών ώστε να περάσουν τα νεα αντιλαϊκά και αντεθνικά μέτρα.
Πλέον το δημοψήφισμα είναι άχρηστο αφού αν τεθεί με αυτό τον τρόπο στον ελληνικό λαό θα εξυπηρετήσει τα σχέδια των εχθρών της πατρίδας.
Η περίφημη "εθνική συνεννόηση" επίσης μιας και δεν θα προσφέρει ούτε χρήματα αλλά ούτε και ανακούφιση στο δοκιμαζόμενο λαό.
Θα είναι ενα παιχνίδι εντυπώσεων και μικροκομματικών παιχνιδιών για την επόμενη μέρα και ίσως οδηγήσει σε χειρότερα δεινά αφού την δεδομένη στιγμή ακόμα και αν όλα τα κόμματα συμφωνούσαν η πλειοψηφία του ελληνικού λαού ανεξαρτήτως αποχρώσεων είναι απέναντι στους χρεοκοπήμενους πολιτικούς σχεδιασμούς που χρεοκόπησαν την πατρίδα πρώτα αξιακα και μετα οικονομικά.
Η μόνη λύση θα ήταν ο ξεσηκωμός του απλού κόσμου και να στείλει στον αγύριστο όλα τα πολιτικά λαμόγια που μας κατάντησαν....καμαριέρες της Ευρώπης.
Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα που δυστυχώς το βόλεμα παει σύννεφο...ο ωχαδερφισμός έχει γίνει συνήθειο και το "κοιτάω την παρτη μου" "εθνικό" σλόγκαν.....
Η λύση είναι έστω και με την ανάπηρη ελληνική δημοκρατία η προσφυγή στις κάλπες.
Οι "εταίροι" το γνωρίζουν και γι αυτό περιμένοντας την κίνηση αυτή έπιασαν "πόρτα" την αξιωματική αντιπολίτευση ώστε να έχουν έτοιμη διάδοχη κατάσταση.
Ακόμα όμως και έτσι υπάρχει μια ελπίδα....Ελπίδα που δινουν οι εκλογές....Ελπίδα ότι ο κόσμος που μαζεύτηκε χθες στις διάφορες πόλεις της χώρας θα αποφασίσουν να μουτζώσουν το πολιτικό σύστημα δια της ψήφου τους και να ζητήσουν όχι μόνο αλλαγή πολιτικής που είναι δεδομένο αλλά και αλλαγή του πολιτικού συστήματος.
Την εκ βάθρων ανανέωση της δημοκρατίας και των δομών της ελληνικής πολιτείας και την κάθαρση των πολιτικών σχηματισμών απο τα λαμόγια και τους κλέφτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top