ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Το τελευταίο «αντίο» στον 44χρονο Μανώλη

πηγή: ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Στο κοιμητήριο Ζωγράφου τελέστηκε η κηδεία του Μανώλη Καντάρη, του άτυχου 44χρονου άνδρα, που βρήκε τραγικό θάνατο απο επίθεση αλλοδαπών τα ξημερώματα της Τρίτης, μπροστά από το σπίτι του στην συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου 57 στο κέντρο της Αθήνας.

Παρούσα στην κηδεία η 40χρονη γυναίκα του, η οποία βάδισε δίπλα στο φέρετρο ακουμπώντας το με το χέρι της μέχρι να μπει στην εκκλησία.

Στην κηδεία διαβάστηκε μήνυμα του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο οποίο ο προκαθήμενος της ελλαδικής Εκκλησίας εκφράζει την οδύνη του. Ο αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι η σκέψη του αυτη την ώρα είναι στην τραγική σύζυγο και τα παιδιά του Μανώλη Καντάρη, ο οποίος - όπως είπε - "έπεσε θύμα της ανευθυνότητας της κοινωνίας μας".

"Στη θέση του θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος. Άφησε σε εμάς ιερό χρέος να αγωνιστούμε και να παλέψουμε ώστε τα δύο του παιδιά να μεγαλώσουν σε έναν καλύτερο κόσμο", πρόσθεσε ο αρχιεπίσκοπος. "Σε έναν κόσμο που δεν θα σκοτώνει τόσο άδικα", κατέληξε.

Έξω από το κοιμητήριο Ζωγράφου στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης, βρίσκονταν από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις των ΥΜΕΤ, των ΜΑΤ, καθώς και μέλη της «ομάδας Δέλτα».
Στεφάνια έχουν στείλει η γυναίκα του αδικοχαμένου 44χρονου που πρόσφατα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ενώ υπάρχει στεφάνι και εκ μέρους των δύο μικρών κοριτσιών του, της Σεσίλιας και της Ανδριάνας. Επίσης, στεφάνια έχουν στείλει ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, το νοσηλευτικό προσωπικό, ο δήμος Ηλείας και η εταιρεία που εργαζόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top