ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΕΠΑΘΑΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ "ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ"!

Μάγκες τα έχουν δεί ΟΛΑ οι τράπεζες με την πρωτοβουλία μας να κάνουμε ανάληψη όλα τα χρήματα μας εώς (και με αποκορύφωμα) την 1η Ιουνίου 2010 !!!

Τρέχουν και δεν φτάνουν! Ποιόν "επαναπατρισμό κεφαλαίων" και κουραφέξαλα εδώ τον ΓΑΠ δεν τον εμπιστεύεται ούτε η μάνα του η Μαργκαρετ θα τον εμπιστευτούν τα λαμόγια που έχουν βγάλει τα μαύρα χρήματα τους στην ασφάλεια του εξωτερικού???


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥ ΜΠΛΟΓΚΕΡ Η ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!! ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ??? ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ !!!

....να μην αναφέρω ότι οι περισσότεροι γνωστοί μου, έχουν ήδη ή πρόκειται να κάνουν ανάληψη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ !!!

ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ?????

ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ !!!

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ????

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕ "ΔΩΡΑΚΙΑ" ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ????

ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ????
( το Βίντεο που πλέον δεν λειτουργεί για του λόγου το αληθές!!!!)

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ !!!!!!!!

στην τελική αφήστε τους να πάνε τα επιτόκια πρώτα στο
ΔΕΚΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ και μετά το συζητάμε πάλι!!!!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ !!!!!!!!

Γιατί τα 'σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά (απόσπασμα Εθν.'Υμνου)

Η κυβέρνηση και τα μεγάλα κεφάλαια που υπηρετεί δεν φοβούνται τις οργανωμένες ειρηνικές πορείες που οργανώνονται για εκτόνωση της κοινωνίας μέσα απο μερικές βρισιές και φάσκελα.

Ο Γιωργάκης άλλωστε έχει πει οτι οι Έλληνες καλά κάνουν και διαδηλώνουν κι αυτός αν δεν ήταν πρωθυπουργός το ίδιο θα έκανε...

Τι σημαίνουν όλα αυτά ;; Οι οργανωμένες πορείες λειτουργούν ως "εξαέρωση" της κοινωνικής "χύτρας" που βράζει. Έχετε σκεφτεί όμως τι είναι εκείνο που τους τρομάζει πραγματικά ;;;

Τα ασφαλιστικά ταμεία και οι κόποι των Ελλήνων φαγώθηκαν και ο Λοβέρδος δήλωσε επισήμως τη φράση "Δεν υπάρχει σάλιο".

Tο σάπιο πολιτικό σύστημα έφαγε λεηλάτησε και για μια ακόμη φορά ξαναφόρεσε τη μάσκα της επανίδρυσης του ανύπαρκτου κράτους και της δήθεν κάθαρσης (σενάριο αλά Καραμανλής και ΣΙΑ Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης)

Με συμμάχους τους διαμορφωτές κοινής γνώμης (ΜΜΕ) προσπαθούν να πείσουν δια της πλύσης εγκεφάλου να του πληρώσουμε λοιπόν πάλι εμείς τα "φαγωμένα" που απο την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου ακούμε τη λέξη "λιτότητα"

Όταν όλες οι κυβερνήσεις των "εθνοσωτήρων" λεηλάτησαν τους κόπους του λαού , άδειασαν τα ταμεία , πλούτισαν και βούλη-αξαν τη χώρα καταχρεώνοντας και τις επόμενες γενεές σε μια Ελλάδα που προσπαθούν να διαλύσουν στο όνομα της παγκοσμιοποίησης

Για τους λόγους αυτούς αντιδρούμε και περνάμε το μήνυμα που θα αποτελέσει αφορμή να ακολουθήσουν και άλλοι λαοί της Ευρώπης. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

Όσο μπορείτε μην πληρώνετε , μην συμβιβάζεστε , μην σας παραμυθιάζουν.
Τιμωρήστε τους ... Αφήστε τους να "πνιγούν" ψάχνοντας για λεφτά.

Το συγκεκριμένο άρθρο αποτελεί αφορμή ενός θέματος που εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από axinosp.blogspot.com και έχει δημοσιευθεί σε αρκετά blog του διαδικτύου. Συμφωνούμε με το πνεύμα του και αναδημοσιεύουμε...

Κάντε αναζήτηση στο google: “bank run”.

Τότε θα καταλάβετε ότι ο πρωθυπουργός δεν φοβάται ούτε μολότοφ, ούτε πέτρες, ούτε βόμβες και πολύ περισσότερο δεν φοβάται το βρισίδι που τρώει κάθε μέρα. Αυτό που φοβάται, αυτό που τρέμει, αυτό που τον κάνει να μην κοιμάται, είναι ο εφιάλτης ενός “bank run”!

Τι είναι αυτό;;;

RUN=ΤΡΕΧΩ & BANK=ΤΡΑΠΕΖΑ. Δηλαδή να τρέξουν όλοι στην τράπεζα και να πάρουν τις καταθέσεις τους!

Γιατί;

Είναι πολύ απλό: Έχετε την εντύπωση ότι οι τράπεζες σας δανείζουν χρήματα που έχουν από τις καταθέσεις των άλλων; Σας δανείζουν, με τοκογλυφικό επιτόκιο και με τις πλάτες της κυβέρνησης, λεφτά που ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει! Όταν εσύ συνάπτεις ένα δάνειο αυτοί πατάνε μερικά κουμπιά στο πληκτρολόγιο και “εξ’ ουρανού” χιλιάδες ευρώ μπαίνουν στον λογαριασμό σου. ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ…

Γιαυτό και αν πάνε όλοι ταυτόχρονα να σηκώσουν τα λεφτά τους, οι τράπεζες θα καταρρεύσουν! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΟΥΝ και σε χρεώνουν με αστρονομικά επιτόκια για λεφτά που ΕΣΥ δανείστηκες από κεφάλαια που ΑΥΤΟΙ δεν έχουν! Απλά στηρίζονται στο γεγονός ότι ποτέ δεν θα πάνε όλοι ταυτόχρονα να σηκώσουν τα λεφτά τους από τους λογαριασμούς τους…

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΙΛΕΙΑ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥΣ.

Και έχει όνομα η φτέρνα! Την λένε “bank run”. Δεν απορείς πως είναι δυνατόν ΟΛΕΣ οι χώρες του πλανήτη να έχουν χρέος;;; Σε ΠΟΙΟΝ χρωστάνε; Είναι μια νόμιμη πυραμίδα-φούσκα αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο και με την στήριξη των κυβερνήσεων. Δεν με πιστεύετε; Κάντε μια αναζήτηση στο google: “Fractional reserve banking How it works” και διαβάστε το άρθρο στην wikipedia.

Μορφωθείτε αντί να πετάτε πέτρες. Μορφωθείτε αντί να σκοτώνετε πισώπλατα όπως σκοτώνουν οι τρομοκράτες. Μορφωθείτε αντί να πετάτε μολότοφ και να σκοτώνετε αθώους ανθρώπους στην “marfin”. Με μολότοφ δεν κλείνει η “marfin”. Με μολότοφ πεθαίνουν αθώοι συνάνθρωποι μας.

Όσο περισσότερη βία χρησιμοποιείς τόσο πιο πολύ θα είσαι σκλάβος των συμφερόντων των αφεντικών σου!

ΕΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ! Νομιμότατα και συνταγματικά! Θα τους νικήσεις με τα ίδια τους τα όπλα με τα οποία τώρα σου πίνουν το αίμα.

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ!

Ακούστε τώρα και αυτό: Θέλετε να δημιουργήσετε παγκόσμια αλλαγή; Εάν το χρέος της μικρής Ελλαδίτσας έριξε τον Dow Jones, η ανάληψη των χρημάτων σας από τις τράπεζες θα τον καταποντίσει!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ!

Πάρτε τα χρήματα σας από τις τράπεζες και γίνετε εσείς, η αρχή του ντόμινο που θα αλλάξει τον κόσμο! Αυτόν που έχτισαν οι αρχαίοι Έλληνες τον κατέστρεψαν οι τράπεζες και οι διεθνώς διεφθαρμένοι πολιτικοί. Ας συντονιστούμε λοιπόν όλοι σε μια ημερομηνία-επανάσταση:

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ 1/6/2010 (τρίτη, πρώτη Ιουνίου) ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

Διευκρίνιση για όσους βλέπουν πολύ τηλεόραση.

Επειδή το δημοσίευμα αναφέρετε στο νόμισμα που έχουμε τώρα και όχι αυτό που θά έχουμε. Και πέρα απο την πτώχευση και το πότε θα ανακοινωθεί .

'Οποιος κρατήσει το ευρώ (έστω και στο συρτάρι) δεν χάνει την αξία του αφού δεν είναι τοπικό νόμισμα της Ελλάδος αλλά νόμισμα της Ευρωζώνης .

Όσοι μπερδεύουν αυτά τα δύο σημαίνει οτι βλέπουν πολύ τηλεόραση και πρέπει να την ελαττώσουν.

πηγή: liondani
http://hellenicrevenge.blogspot.com
http://axinosp.blogspot.com

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ link υπάρχουν εκτός από το κείμενο και πολλά ενδιαφέροντα σχόλια:
http://www.elliniki-grothia.com

και μια ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση βρίσκεται στο:
http://greecevoteforchangenow.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top