ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Η προπαγάνδα των νταβατζήδων επιβάλει τη σιωπή των αμνών

Δευτέρα, 03 Μαΐου 2010

πηγη: http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/05/blog-post_2959.html

Το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο, δηλαδή το οικογενειοκρατικό πολιτικό σύστημα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας (Κοινοβουλευτικής Ολιγαρχίας) και το οικονομικό κατεστημένο των κρατικοδίαιτων διαπλεκόμενων νταβατζήδων, έχουν βάλει μπροστά ένα κεντρικό αισχρό προπαγανδιστικό μήνυμα και προσπαθούν, με δήθεν αθώο τρόπο, να το εμφυτεύσουν στο συλλογικό λαϊκό υποσυνείδητο.

Το μήνυμα αυτό, που εκπορεύεται αρχικά από την ίδια την κυβέρνηση, αλλά κι απ’ όλα τα καλοταϊσμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, τους πολυαμοιβόμενους πανεπιστημιακούς στα τηλεοπτικά πάνελς και τους....
κομματικούς συνδικαλιστές, είναι απλό, χοντροκομμένο και κινείται σε τρεις άξονες:

1) Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι.
2) Ότι έγινε έγινε, από εδώ και στο εξής να δούμε τι θα κάνουμε.
3) Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει άλλη λύση.

Ήδη σήμερα στην ομιλία του ο κ. Παπανδρέου προσπάθησε στην ουσία να περάσει αυτό το προπαγανδιστικό μήνυμα. Συγκεκριμένα ο κ. Παπανδρέου είπε ότι «δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών» και ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση που μπορούμε να επιτύχουμε, ο δε κ. Παπακωνσταντίνου είπε «κατάρρευση ή σωτηρία»..

Ο στόχος αυτής της προπαγάνδας είναι απλός.

Α) Στοχεύει να εμφυτεύσει στο λαϊκό υποσυνείδητο την ιδέα της συνενοχής όλων των πολιτών ώστε να ακυρώσει οποιαδήποτε σκέψη και προσπάθεια για στόχευση συγκεκριμένων υπευθύνων (είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι).

Β) Στοχεύει στο να μην αγγιχτεί καθόλου το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο (δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών), το οποίο φυσικά θα είναι και το ίδιο που αναλαμβάνει το «βαρύ φορτίο» να μας βγάλει από την κρίση. Δηλαδή, οι ίδιοι οι λύκοι ζητούν να βγάλουν τα πρόβατα βόλτα.

Γ) Υποβάλλει στο υποσυνείδητο του λαού τετελεσμένα γεγονότα και το εκβιαστικό δίλημμα «Κατάρρευση ή σωτηρία», δηλαδή ότι δήθεν δεν υπάρχει πλέον καμία άλλη λύση, πλην της παράδοσης της Εθνικής Κυριαρχίας στους ξένους και ντόπιους κερδοσκόπους.

Τι θα γίνει όμως όταν ο ελέφαντας λαός αντιληφθεί ότι μπορεί να ξεφύγει από το μικρό πασαλάκι που τον έχουν δεμένο;;

Πρέπει λοιπόν όλοι μας να καταλάβουμε ότι αυτή τη φορά, πρώτα θα καθαρίσουμε με ότι μας έφερε ως εδώ (πολιτειακοί θεσμοί και πρόσωπα) και στη συνέχεια θα εργαστούμε όλοι μαζί, συμμετέχοντας στη διακυβέρνηση της χώρας, για την ανόρθωσή της.
Νέο ξεκίνημα, χωρίς διακρίβωση του έφταιξε δεν μπορεί να υπάρξει.

Δεν μπορεί να είμαστε τόσο ηλίθιοι ώστε να αφήσουμε τους "λύκους" να μας οδηγήσουν.

πηγη: http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/05/blog-post_2959.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top