ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)


Slider

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

Tο κίνημα του ηθικοεθνικοβολέματος του φτωχού Ελληνικού λαού πρέπει να γιγαντωθεί για να διαλύσει, με τη βοήθεια μιας πατριωτικής εξουσίας και των νομικών όπλων, την τραπεζοκρατία, τα καρτέλ, τις διεφθαρμένες και τις εθνομηδενιστικές εξουσίες.

Το παρακάτω σχόλιο το έκανα στο blog αλλενάκι στην ανάρτηση με τον τίτλο:
Για 30 αργύρια ψήφισαν να αναρτηθεί η σημαία της τουρκιάς στο Παλαμήδι! Θα τους αφήσουμε; Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους!

Ο συμβολισμός που προσπαθούν να «περάσουν» οι ισλαμοφασίστες στην πρώτη πρωτεύουσα της νεώτερης ιστορίας του Ελληνικού Έθνους με τις εκδηλώσεις και την πιθανή ανύψωση της σημαίας τους είναι προφανής.
Η δημοτική αρχή του Ναυπλίου πρέπει να θυμηθεί τους αγώνες που έδωσαν οι προγονοί μας για να διώξουμε τους ισλαμοφασίστες από την χώρα μας.

Το κλεπτοκρατικό σύστημα που εφάρμοσαν τα κόμματα, κυρίως του πασοκ που κυβέρνησε πολλά χρόνια, σε Εθνικό και τοπικό επίπεδο πρέπει να αντικατασταθεί από ένα σύστημα που θα δώσει ελπίδα στις νέες γενιές Ελλήνων και Ελληνίδων.
Κατά τη γνώμη μου το κίνημα του ηθικοεθνικοβολέματος του φτωχού Ελληνικού λαού πρέπει να γιγαντωθεί για να διαλύσει, με τη βοήθεια μιας πατριωτικής εξουσίας και των νομικών όπλων, την τραπεζοκρατία, τα καρτέλ, τις διεφθαρμένες και τις εθνομηδενιστικές εξουσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top