ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Βρήκαν νέους τρόπους διασπάθισης του δημόσιου χρήματος οι κυβερνητικοί παράγοντες με πρόσχημα την λαθρομετάφραση και την λαθροψυχολογία.

Οι πάρα πολύ μεγάλοι μισθοί (5.000 €) στους λαθρομεταφραστές - λαθροψυχολόγους μπορεί να ανήκουν στο πλαίσιο διασπάθισης του δημόσιου χρήματος (συνεννόηση μεταξύ των πλευρών για υπερτιμολογήσεις για να μοιραστούν τα Ευρωπαϊκά κονδύλια και τα δικά μας λεφτά).

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για τους σημερινούς κυβερνώντες οι λαθροέποικοι ΠΡΕΠΕΙ να έχουν περισσότερα δικαιώματα:

π.χ. θέσεις σε παιδικούς σταθμούς, διευκολύνσεις σε υπηρεσίες όπως ο ο.α.ε.δ., δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ελαχιστοποίηση των δικαιολογητικών από τις τράπεζες που διακινούν το «μαύρο» χρήμα από τις ληστείες και το λαθρεμπόριο, ευνοϊκή αντιμετώπιση από τους δικαστές, επιδόματα, συνταξιοδότηση χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις κ.α.

σε σχέση μ΄εμάς τους γηγενείς

και λιγότερες υποχρεώσεις:

π.χ. φορολόγηση, ασφάληση κ.α.

λόγω του ότι οι λαθροεισβολείς προορίζονται να διαλύσουν την κοινωνική και την Εθνική συνοχή της Ελληνικής φυλής.

Το παραπάνω σχόλιο το έκανα στο blog αλλενάκι στην ανάρτηση με τον τίτλο:
Υποδουλώσου Έλληνα για να τρέφονται οι λαθραίοι που σε σφάζουν! 5.000 ευρώ μισθό το μήνα δίνει η αστυνομία στους λαθροαλλοδαπούς ψυχολόγους και μεταφραστές που θα παρηγορούν τους λαθρομετανάστες στα κρατητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top