ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

H άνωθεν επιβολή ξεπουλήματος και εξαθλίωσής μας συναντά τις αντιστάσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

Οι τραπεζίτες και τα πολυεθνικά καρτέλ διαλύουν τις δομές των κρατών μέσω των ελλειμμάτων, του χρέους, των διεθνών οργανισμών, των πρόθυμων κυβρενητικών εργαλείων, των νόμων και της λαθρομετανάστευσης.

Η φιλοσοφία τους είναι σαφώς διατυπωμένη στην παρακάτω φράση:
We need global ξεπούλημα, global financial ξεπούλημα and we need it fast.

Όταν ρίχνεις ραδιενέργεια σε έναν υγιή οργανισμό (υπονόμευση κρατών μέσω της λαθροεισβολής και του χρέους που οδηγεί στο ξεπούλημα) τον καταστρέφεις.

Το να ξεπουλήσουμε σε παγκόσμια συμφέροντα την πατρίδα μας, των παιδιών μας και των προγόνων μας ώστε να γίνουμε μετανάστες στον τόπο μας ή στο εξωτερικό δεν είναι επιλογή αλλά επιβολή.

Αυτή η άνωθεν επιβολή συναντά τις αντιστάσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

Το ξεπούλημα των «ασημικών» μας και η εξαθλίωση της ζωής μας μέσω της πιθανής ψήφισης του «μεσοπρόθεσμου» δεν πρέπει να είναι το τέλος αλλά η αρχή των αγώνων για την Ελευθερία της Πατρίδας μας, την επανεθνικοποίηση των ξεπουλημένων, την άνοδο της ποιότητας της ζωής μας, την επαναφορά της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας, την απόκτηση λόγου των Ελλήνων και των Ελληνίδων πάνω σε κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον το δικό μας και της Πατρίδας μας

Στόχος μας πρέπει να γίνει η εξάλλειψη των κρατικών χρεών προς τις μεγάλες τράπεζες και τις μεγάλες επιχειρήσεις που θέλουν να αρπάξουν τις υποδομές της πατρίδας μας και τις περιουσίες μας.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω νομοθετημάτων για την καταπολέμηση της ανεργίας από μια πατριωτική κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top