ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Με αφορμή το φέρετρο στην πλατεία Συντάγματος μήπως θα έπρεπε να βάψουμε σταυρούς έξω από την βουλή για να φύγουν οι 300 βρυκόλακες που μας πίνουν το αίμα;

Οι Ελληνικές σημαίες και ο συμβολισμός τους (Ελληνισμός και Ορθοδοξία) δίνει το μήνυμα στους κυβερνώντες ότι υπάρχει ισχυρή αντίσταση του Ελληνικού Έθνους στον εθνομηδενισμό, στην χυλοποίηση-διάλυση του κοινωνικού ιστού, στο φίμωμα, στην παραπληροφόρηση των Μ.Μ.ΚυβερνιτοΠροπαγάνδας, στην απάθεια-παραίτηση και στην εξαθλίωση που μας επιφυλάσσουν οι νεοταξίτες.

Η εχθροπάθεια (νέα λέξη που έφτιαξαν στο πασοκ) του πασοκ προς τον Ελληνικό λαό αντιμετωπίζεται με την συμβολική ποδοπάτηση και καύση σημαιών του πασόκ.
Το απεχθέστερο σύμβολο σήμερα για τον Ελληνικό λαό είναι η σημαία του πασοκ που συμβολίζει την εξαπάτηση, την εξαθλίωση, την ανασφάλεια, το ξεπούλημα και γι΄αυτό το τσαλάκωμα, η ποδοπάτηση και το κάψιμό τους είναι πράξη ευθύνης του Ελληνικού λαού.

Με αφορμή το φέρετρο στην πλατεία Συντάγματος μήπως θα έπρεπε να βάψουμε σταυρούς έξω από την βουλή για να φύγουν οι 300 βρυκόλακες που μας πίνουν το αίμα;

Το παραπάνω σχόλιο το έκανα στο blog αλλενάκι στην ανάρτηση με τον τίτλο: Εθνικός Ύμνος και Ελληνική Σημαία σε μαζική κινητοποίηση γσεε-αδεδυ; Πάρα πολύς ο κόσμος, και ακαπέλωτος. Ίσως κάτι άρχισε να αλλάζει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντιστρέφεται σιγά σιγά το κλίμα φόβου και τρομοκράτησης μετά τους νεκρούς της Μαρφίν. Ο κόσμος αρχίζει να εκφράζει δυνατά τη δυσφορία του για το κομματικό συνδικαλιστικό καπέλωμα.
@αλλενάκι

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ είπε...

Το κομματικό συνδικαλιστικό καπέλωμα φθίνει συνεχώς και αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

Οι Ελληνικές σημαίες ενώνουν τον Ελληνικό λαό.

Το ίδιο συνέβει και στην Αργεντινή που κατέβαιναν με κομματικές και συνδικαλιστικές σημαίες αλλά όταν ο Αργεντίνικος λαός κατέβηκε με τις Αργεντίνικες σημαίες-σεντόνια τότε οι νεοταξίτες τρομοκρατήθηκαν γιατί διαπίστωσαν ότι η διάσπαση σε μικρές στεγανοποιημένες ομάδες που είχαν τόσο πολύ «δουλέψει» είχε αποτύχει.

Νέες αλλά και παλαιές «συνταγές αντίστασης» πρέπει να εφαρμοστούν για να φύγουν οι εθνοεκκαθαριστές.

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top