ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)


Slider

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ πασοκ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ). ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΠΑΡΟΝΥΧΙΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΤΑΝΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ.


___________________________________________________Μια «προφητική» αφίσα που είχε εκδοθεί από το ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου και επί διακυβέρνησης Ν.Δ.το παραπάνω βίντεο και την παραπάνω φωτογραφία την είδα στο antinews

________________________________________________


ΠΗΓΗ:
http://www.facebook.com/note.php?saved&&note_id=176910522352987&id=180205378666097
αναδημοσίευση: HeLLeNiCReVeNgE

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ!
Απίστευτο και όμως αληθινό Πραξικόπημα εκδηλώθηκε μέσα στην Αθήνα, όταν κατά τη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η Τρόικα και όχι η Έλληνική Κυβέρνηση, ανακοίνωσε γιγάντια εκποίηση της Εθνικής Περιουσίας ύψους 50 ολόκληρων δισεκατομμυρίων ευρώ!!!
Το ποσό αυτό είναι τεράστιο, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι είναι το μισό του συνολικού "δανείου" της Τρόικας των 110 δις!
Αυτό σημαίνει πως οι ξένοι βάζουν σε εφαρμογή το Σχέδιο Ξεπουλήματος, πολύ νωρίτερα από ότι αναμενόταν, με σκοπό, αφού ξεπουληθούν στρατηγικές επιχειρήσεις, νησιά, ακίνητα, λιμάνια, αεροδρόμια, βουνά με ορυκτό πλούτο, σιδηρόδρομοι, ενέργεια και άλλα, να υποχρεωθεί στη συνέχεια η Κατεχόμενη Αθήνα, με τα λεφτά της Εκποίησης, να ξαναγοράσει τα δικά της Ομόλογα στην Δευτερογενή Αγορά, να σώσει δηλαδή τους δανειστές μας και να τους απαλλάξει από χαρτιά, δίνοντας γη και ύδωρ! ΔΕΗ, ΕΛΤΑ, ο κερδοφόρος ΟΠΑΠ θα γίνουν χαρτιά χωρίς αξία, με το πρόσχημα της δήθεν μείωσης του χρέους μέσω της επαναγοράς Ομολόγων, τα οποία δεν συνιστούν Χρέος, καθώς ο αγοραστής-επενδυτής αποδέχεται με την αγορά τους το ρίσκο της αξίας ή απαξίας τους!
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΠΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ!!!
Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

Εκτός όλων των άλλων όμως, σήμερα η Τρόικα προχώρησε και σε ΠΛΗΡΗ και ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΟΠΕΡΕΤΑ - που υπέγραψε την παράδοση του κράτους στους ξένους - τους παρέδωσε τα κλειδιά και την εξουσία, καθώς απέφυγε η ίδια να ανακοινώσει το ξεπούλημα, φοβούμενη την Οργή του λαού, τον οποίο τρέμει, καθώς οι πράξεις της είναι αυθαίρετες, παράνομες και αντισυνταγματικές!

Είναι ώρα να σταματήσουμε το εθνικό έγκλημα εν τη γένεσει του! Όσοι ζωντανοί! Όσοι ακόμη Έλληνες, Ελληνίδες και Ελληνόπουλα!

Και τέλος ας μάθουμε όλοι τα ονόματα της νέας "Αντιβασιλείας", της νέας αληθινής Κυβέρνησης που κυβερνάει πια τον άγιο και ιερό μας τόπο:
ΣΕΡΒΑΣ ΝΤΕΡΟΥΖ (Ε.Ε) - ΚΛΑΟΥΣ ΜΑΖΟΥΧ (ΕΚΤ) - ΠΟΟΥΛ ΤΟΜΣΕΝ (ΔΝΤ)
Αυτά τα αφεντικά μας έφερε ο Γιωργάκης!

ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ - ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

ΠΗΓΗ:
http://www.facebook.com/note.php?saved&&note_id=176910522352987&id=180205378666097
αναδημοσίευση: HeLLeNiCReVeNgE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top