ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)


Slider

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ: ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ KAI ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΩΝ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΙΩΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ «ΚΑΜΠΤΕΤΑΙ» ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ.

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ KAI ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΩΝ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΙΩΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ «ΚΑΜΠΤΕΤΑΙ» ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ.

ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΡΙΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (ΠΛΑΤΕΙΑ, ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΙ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ) ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Η ΠΑΣΟΚΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ-ΣΙΩΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

Η ΤΥΝΗΣΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top