ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)


Slider

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Eν δυνάμει άσυλο λαθροεγκληματικών πράξεων που θα γίνονται με την συμμετοχή αριστερών (wolf packs). Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.

Σχόλιο που έκανα στο blog αλλενάκι στην ανάρτηση με τίτλο: Εισβολή στη Νομική: από τον Άννα… στον Καϊάφα. Περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η ανθελληνική προβοκάτσια.

Η οργάνωση από το αριστερό παρακράτος όλων αυτών των απαράδεκτων και πρωτοφανών γεγονότων είναι πολύ ύποπτη (εν δυνάμει άσυλο λαθροεγκληματικών πράξεων που θα γίνονται με την συμμετοχή αριστερών) ενώ είναι φανερό ότι γίνονται με την ανοχή του Pass-oK! που εξυπηρετείται από αυτή την κατάσταση για να καλύψει τις προδοτικές ενέργειές του προς τον Ελληνικό λαό.

1). Οι οικονομικές προδοσίες (κόψιμο επικουρικών συντάξεων, κλείσιμο των επαγγελμάτων, αυξήσεις στο κόστος ζωής μέσω της εκτίναξης των εισιτηρίων των Μ.Μ.Μ., ατιμωρισία πολιτικών που κλέψανε τα λεφτά του Ελληνικού λαού και μη επιστροφή των κλεμμένων, αυξήσεις στις τιμές των διοδίων, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μας κ.α.) μας οδηγούν σε εξαθλίωση.

2). Οι γεωστρατηγικές προδοσίες μέσω της μυστικής διπλωματίας και μέσω της εξομάλυνσης της πολυφυλετικής πορείας της χώρας μας έχει την κρατική υποστήριξη.

Η επικράτηση των πολυφυλετικών ιδεολογημάτων των εργαλείων της παγκοσμιοποίησης εφαρμόζεται:

α). μεσω της νομιμοποίησης της παράνομης εισβολής
β). μέσω των αριθμών (λαθροεισβολή-λαθροκατοχή από ισλαμοφασίστες) αλλοιώνει ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ το άρθρο 3 του Ελληνικού συντάγματος που λέει για την κυρίαρχη Θρησκεία στην Ελλάδα,
γ). μέσω της λαθροπροπαγάνδας
δ). και μέσω της «απόκρυψης & αλλαγής» της πραγματικής ιστορίας του Ελληνικού Έθνους δια μέσω των χιλιετιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top