ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)


Slider

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ (Από το ΕΓΕΡΣΙΣ 2)

πηγή: ΕΓΕΡΣΙΣ 2

Κι αυτά ήταν μόνο όσα συνέβησαν στη πλατεία. Οι μάχες στα στενά, η προσπάθεια να αναπνεύσουμε μέσα σε πολυκατοικία και άλλοι σε καφετέριες, που ρίξαν χημικά μέσα στην εκκλησία, τα οδοφράγματα που στήθηκαν στην Αριστομένους, η πορεία στο τέλος του βίντεο που ξαναδέχτηκε επίθεση με χημικά, η αποχώρηση το βράδυ των πραιτωριανών κάτω από τις ιαχές ''προδότες προδότες'', μετά στη ΓΑΔΑ για συμπαράσταση στους συλληφθέντες. ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.

ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΑΔΕΛΦΙΑ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΜΩΣ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ. 

ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΨΗΛΑ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟΥΣ. ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΜΑΧΗ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top