ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Η Σκύλλα, η Χάρυβδη η λιτότητα και το ευρωομόλογο.

Τα πράγματα είναι απλά.
Απλούστερα δεν μπορούσαν να είναι.

Οι εβραίοι τραπεζίτες «φούσκωναν» και «φουσκώνουν» την «αεριτζήδικη» οικονομία και έβαζαν εύκολα ελεγχόμενους πολιτικούς σε διάφορες χώρες με απώτερο στόχο να «ρουφάνε» τον πλούτο των λαών (ενεργειακό, παραγωγικό, μεταλλεύματα, πολύτιμοι λίθοι κ.α.).
Με «δούρειο ίππο» την Ελλάδα οι διεθνείς τραπεζίτες προσπαθούν να «αλώσουν» την Ευρώπη του υψηλού επίπεδου διαβίωσης και να την κάνουν «ανταγωνιστική» σε σχέση με άλλες οικονομίες.

Στην πρόσφατη συνάντηση κάμερον (αμερικανοαγγλικά συμφέροντα) και μέρκελ συμφώνησαν ότι διαφωνούν.
Αυτό είναι λογικό μιας και τα συμφέροντα (για το ποιός θα έχει τον Ευρωπαϊκό έλεγχο) είναι διαφορετικά.

Οι γερμανοί μαθαίνοντας από τα παθήματα του παρελθόντος (πληθωρισμός) επιβάλλουν την λιτότητα στους Ευρωπαϊκούς Λαούς (με πειραματόζωο την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό) επειδή θέλουν να αποκτήσουν τον πολιτικό και οικονομικό έλεγχο της Ευρώπης, ενώ οι αμερικάνοι μέσω των άγγλων και των «φυτευτών» πολιτικών και οικονομολόγων θέλουν να επιβάλλουν το ευρωομόλογο για να μην μείνει κανείς ισχυρός που θα διεκδικήσει την κυριαρχία της Ευρώπης.

Στο παιχνίδι ισχύος μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης, στην εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού και το ξεπούλημα της πατρίδας από το «πλήρωμα-πολιτικούς» στο «νησί του Ήλιου» πρέπει να καταφύγουμε στην Ωγυγία («χρυσή» απομόνωση) ώστε να βρεθούμε με την βοήθεια των Φαιάκων (συμμάχων) μετά από καιρό στην Ιθάκη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό!

@αλλενάκι

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ είπε...

Ευχαριστώ.

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top