ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Οι τυχοδιωκτικές κινήσεις του πασοκ οδήγησαν σε εγκεφαλικό «πινγκ πόνγκ»

Αν γράψω βιβλίο γι΄αυτά τα κωμικοτραγικά και τα τραγελαφικά «αδιέξοδα» της πολιτικής ζωή του τόπου των τελευταίων ημερών θα γελάει και θα κλαίει και ο τελευταίος πολίτης της χώρας.

Οι τυχοδιωκτικές κινήσεις του πασοκ οδήγησαν δύο φορές στο «δίλημμα ευρώ η δραχμή», σε φαρσοκωμωδία στην ανάδειξη πρωθυπουργού κ.α.

Και όλα αυτά παρά το προσεκτικό σχεδιασμό του πασοκ που είχε γίνει για να «προετοιμάσει το έδαφος» για την αντιστροφή της μνημονιοφθοράς που είχε από την Ν.Δ.

Η αγωνία για το μέλλον του τόπου σε συνδιασμό με την εξυπνάδα, τη ανιδιοτέλεια και την συνεπή στάση ζωής μπορεί να φέρει σε αδιέξοδο δυνάμεις που φαντάζουν αρχικά ανυπέρβλητες.

H τελευταία κίνηση (του πασοκ;) πίσω απο την «πλάτη» της Ευρωπαϊκής Ένωσης με αιχμή του δόρατος άνθρωπο από άλλο κόμμα οδήγησε σε κρίση την ηγεσία και τα στελέχη πασοκ.
Η λάθος κίνηση ίσως οδηγήσει σε ηρωοποίηση - ανάδειξη πιθανού ηγέτη που θα ενώσει τον Ελληνικό λαό.

Σε αυτές τις κρίσιμες εποχές ήταν η τελευταία σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι σε μια σειρά από ήττες (στις οποίες θα αναφερθώ αναλυτικά σε άλλο post) που υπέστη ο πολιτικός σχεδιασμός του πασοκ και κάποιων «πρόθυμων» από τη Ν.Δ. καθώς έβαλαν τα κομματικά του πασοκ πάνω από τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης πολλές φορές τις τελευταίες μέρες παρά τις προειδοποιήσεις που δέχθηκαν επανελειμμένως.

Το εγκεφαλικό «πινγκ πονγκ» σε όλο του το μεγαλείο.
Η κατάρρευση του πολιτικού «σκηνικού» της μεταπολίτευσης ίσως είναι κοντύτερα απ΄ότι νομίζουμε.

Υ.Γ. Η τυχαία η μη ανάδειξη ηγετών που έχουν υψηλό αίσθημα καθήκοντος και μπορούν να ενώσουν τον λαό είναι ανεπιθύμητη για πολλούς και γι΄αυτό κάποιοι σίγουρα θα «φροντίσουν» να συκοφαντήσουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι η "αιχμή του δόρατος από άλλο κόμμα;"
Θα περιμένω και την επομενη ανάρτηση.
@αλλενάκι

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top