ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)


Slider

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011

Η εμβάθυνση της τραπεζοκρατίας και της τυραννικής Ευρωπαϊκής ενοποίησης γίνεται μέσω προδοσιών που βαφτίζονται από τους πολιτικούς και τα Μ.Μ.ΚυβενοΠροπαγάνδας σαν διασώσεις και πανηγυρίζονται ανάλογα.

Το παρακάτω σχόλιο το έκανα στο Blog αλλενάκι στην ανάρτηση με τον τίτλο:
Το προσχέδιο της Transferunion! H μετάβαση στην ευρωδικτατορία μέσω του λεγόμενου “Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας” (ΕSM)

Το Προσχέδιο της Transferunion (ΕSM) σε PDF μεταφρασμένο στα γερμανικά! Τι σημαίνει αυτό; “Eυρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας”. Το Ευρωπαϊκό Υπουργείο Οικονομικών. Αφαίρεση από τις χώρες της Ευρώπης η δυνατότητα χάραξης ανεξάρτητης δημοσιονομικής πολιτικής την οποία υπέγραψαν οι κυβερνήσεις.

Το Ελληνικό Έθνος έχει διαγράψει μια ένδοξη ιστορική διαδρομή χιλιάδων χρόνων στα άγια χώματα της πατρίδας μας.

Για ποιό λόγο πανηγυρίζουν;

Προφανώς για να κρύψουν την εμφανέστατη προδοσία τους την ονομάζουν πολιτική εμβάθυνση της Ευρωπαϊκής ενοποίησης.

Για ποιό λόγο πανηγυρίζουν;

Για την προδοσία του Ελληνικού Έθνους και την παραχώρηση σε υπερεθνικούς οργανισμούς εξουσιών που δικαιωματικά μας ανήκουν;

Η εξαθλίωση του απλού λαού έχει σαν επακόλουθα και στόχους την μείωση εως εξάλειψη των αντιδράσεων στο ξεπούλημα της πατρίδας μας, τον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους, την μετανάστευση στο εξωτερικό και τον εποικισμό με αλλοφυλους εποίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top