ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)


Slider

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Μεγάλη η συμβολή των λαθρεποίκων και των παραβατικών τους συμπεριφορών στην αύξηση του Ελληνικού δημόσιου χρέους και στην πτώση του βιοτικού μας επιπέδου.

Το παρακάτω σχόλιο το έκανα στο blog αλλενάκι στην ανάρτηση με τον τίτλο:
Η λαθρομετανάστευση διαλύει οικονομικά την Ελλάδα. 50 δις το ξεπούλημα του Εφαρμοστικού και 50 δις ετησίως!!! το κόστος για τους λαθρομετανάστες. 75% επιδότηση από το κράτος σε εργοδότες όταν απασχολούν αλλοδαπούς εργαζόμενους! Έρευνα.

Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά και αποδεικνύουν ότι η συσκότιση

(η συσκότιση γίνεται επειδή ο Ελληνικός λαός θα απαιτούσε από την κυβέρνηση άμεσες απελάσεις λαθροεποίκων και ιδίως λαθροεγκληματιών, δραστικές περικοπές ως και εξάλλειψη των λαθροσπαταλών)

που γίνεται από τα Μ.Μ.ΚυβερνοΠροπαγάνδας και τους κυβερνητικούς παράγοντες για το μέγεθος της «λαθροοικονομίας + λαθροπαραβατικότητας» και της συμβολής τους στην διόγκωση του χρέους είναι σκοπούμενη.

Μόνο οι λαθροέποικοι μπορούν να κάνουν ελεύθερη διακίνηση του χρήματος (και του «μαύρου» χρήματος) χωρίς σχεδόν κανένα από τα στοιχεία που ζητάνε στους πολίτες του Ελληνικού Έθνους μέσω του τραπεζικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top