ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)


Slider

Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Παράλληλες συναντήσεις σε εστιατόρια.
Ο πρετεντέρης συνάντησε τον παπακωνσταντίνου.
_____________________________________________________

το είδα εδώ ( από το blog http://udemand.wordpress.com/ )


“Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια”
O Τζον Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη.
Κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο, και ο Σουϊντον διέκοψε και συμπλήρωσε :
«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.
Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε …

να…. γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο..
Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο..Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.
το είδα εδώ ( από το blog http://udemand.wordpress.com/ )

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το επάγγελμα αυτό, όπως και η πολιτική εξάλλου, στην Ελλάδα -αλλά και αλλού- κυρίως όμως εδώ, είναι δυστυχώς παραπολιτική.
Οι εφημερίδες είναι διαφημιστικά προσπέκτους των προϊόντων και των εταιρειών των ισχυρών.
Ποτέ δεν ήταν ανεξάρτητη η δημοσιογραφία.
@αλλενάκι

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ είπε...

Είναι «εργαλεία» εγχώριων και ξένων λαμόγιων.
_____________________________________

Η διασπάθιση δισεκατομμυρίων ευρώ του Ελληνικού λαού π.χ. τοξικά ομόλογα, μίζες, διόδια, ξεπούλημα, το Τ3 που έγινε Τ10 από την τράπεζα της Ελλάδος την επόμενη ημέρα των εκλογών και τα γυμνά CDS κ.α. αποκρύπτονται από τα Μ.Μ.ΚυβερνοΠροπαγάνδας ενώ προβάλλονται μνημονιακοί μονόδρομοι οι οποίοι όμως μετατρέπουν το ομολογιακό χρέος από ιδιωτικές τράπεζες σε ενυπόθηκο διακρατικό.

Στο
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/04/goldman-sachs_15.html
αναφέρει για μια πολυσέλιδη έκθεση που συμπυκνώνεται στην παρακάτω φράση:

«Οι επενδυτικές τράπεζες που έχουν σχεδιάσει, πουλήσει, ανταλλάσσει και αποκομίσει κέρδη από χρηματοπιστωτικά προϊόντα βασισμένα σε ενυπόθηκα δάνεια αποτελούν μια από τις βασικές αιτίες της οικονομικής κρίσης»
_______________________________________

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top