ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Το αντίβαρο στη γενικευμένη οικονομική, κοινωνική, και πολιτική κρίση και «συγκολλητικό συστατικό» της Ελληνικής φυλής είναι ο γνήσιος πατριωτισμός μας και η δίψα μας για ατομική και συλλογική Ελευθερία και Ανεξαρτησία.

Το ξεπούλημα του Εθνικού μας πλούτου και η φτωχοποίησή μας οδηγεί σε κοινωνική έκρηξη τον Ελληνικό λαό.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. επιλέγει να επισπεύσει το ξήλωμα ολόκληρου του πλέγματος των μεταπολεμικών κοινωνικών κατακτήσεων και την επιβολή του νεοταξικού Μεσαίωνα.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου με την ουσιαστική συναίνεση των προθύμων στην αποπληρωμή των τοκογλύφων και το ψευτοαντάρτικο των λοιπών πολιτικών προσπαθεί να προλάβει τις εξελίξεις για να αποτρέψει Εθνικά επαναστατικά κινήματα τύπου Αργεντινής και την Εθνικολαϊκή μεταστροφή της Ελληνικής φυλής.

Η πασοκοδιακυβέρνηση είναι τυραννική και τα ΜΑΤ είναι οι πραιτωριανοί τους.
Δε θα επιτρέψουμε να πωληθούν ζωτικά «συστατικά» για την επιβίωση και την ανάπτυξη ενός Έθνους όπως οι μεταφορές, η ενέργεια, οι τηλεπικοινωνίες, η υγεία, η παιδεία, η πολεμική βιομηχανία, ο τουρισμός, ο υπόγειος και υποθαλάσσιος πλούτος, οι παραλίες και η γη.

Με την άγρια νεοφιλελεύθερη επίθεση η κυβέρνηση Παπανδρέου επιχειρεί όχι μόνο να μας διαλύσει οικονομικά, αλλά
να καταστρέψει την κοινωνική συνοχή της Ελληνικής φυλής μέσω του ελέγχου (π.χ. δήλωση καρτοκινητών, κάμερες, ηλεκτρονικές κάρτες),
των αντισυνταγματικών και επικίνδυνων (για τον απλό Εληνικό λαό) νόμων που ψηφίζονται από την ολιγαρχία
και της ανασφάλειας από τον εξοπλισμό ισλαμοφασιστικών και αλβανικών συμμοριών που κάνουν επιδρομές σε τράπεζες, μαγαζιά, σπίτια και σε απλούς ανυποψίαστους πολίτες.

Η πασοκοδιακυβέρνηση επιχειρεί να καταφέρει τέσσερα κύρια πλήγματα στην Ελληνική φυλή και στην πατρίδα μας.

1). Να πάρει τα λεφτά του Ελληνικού λαού εξαθλιώνοντάς μας και οδηγώντας μας στην μετανάστευση.
2).Τα λεφτά που μας αρπάζουν να πηγαίνουν στα τοκογλυφικά λαμόγια και τους λαθροεισβολείς.
3). Να ξεπουλήσει την περιουσία και την γη της πατρίδας μας, των προγόνων μας και των παιδιών μας στα τοκογλυφικά λαμόγια.
4). Να αποτρέψει τα μεσαία και νέα εργατικά στρώματα που μετατοπίζονται πολιτικά προς το Εθνικά λαϊκά κόμματα και τα επαναστατικά πρότυπα της Εθνικής εξέγερσης της Αργεντινής του 2001, και να τα στρέψει στην αδιαφορία, την ιδιώτευση ή σε ασφαλιστικές βαλβίδες του συστήματος.


Η κυβέρνηση Παπανδρέου μεταφέρει την τεχνητή οικονομική κρίση που δημιούργησαν οι τραπεζίτες μαζί με τους πολιτικούς εγκάθετους στις πλάτες του λαού ώστε να τον εξοντώσει πριν προλάβει να εξεγερθεί.
Γι΄αυτό επιβάλλει τρομοκρατία, παθητικοποίηση και γενική ιδιώτευση στον Ελληνικό λαό.

Γνωρίζει καλά ο πασοκοσυφερτός και τα think tanks ότι ο γνήσιος πατριωτισμός του Ελληνικού Έθνους και η επιθυμία για οικονομική και κοινωνική ανεξαρτησία μπορεί να αποτελέσει συγκολλητική ουσία μεταξύ του κοινωνικού ιστού, αντίβαρο στη γενικευμένη οικονομική, κοινωνική, και πολιτική κρίση.
Ο γνήσιος πατριωτισμός του Ελληνικού Έθνους και τα διδάγματα ηρωϊσμού των προγόνων μας δημιουργούν ισχυρό ρεύμα της ανατροπής του νεοταξικού καθεστώτος.
Το αντίβαρο στη γενικευμένη οικονομική, κοινωνική, και πολιτική κρίση και «συγκολλητικό συστατικό» της Ελληνικής φυλής είναι ο γνήσιος πατριωτισμός μας και η δίψα μας για ατομική και συλλογική Ελευθερία και Ανεξαρτησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top