ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Ψευδο-λαϊκή νομοθετική πρωτοβουλία

Λαϊκή νομοθετική πρωτοβουλία:
Με 500.000 υπογραφές η κατάθεση πρότασης νόμου από πολίτες που έχουν το δικαίωμα ψήφου. Έως 2 ανά κοινοβουλευτική περίοδο το «ταβάνι». Υποχρεωτική εισαγωγή τους προς ψήφιση στην Ολομέλεια. Εκτός πεδίου θέματα δημοσιονομικά, εξωτερικής πολιτικής και εθνικής άμυνας.
Πηγή: ΣΚΑΪ

Στο Πολίτευμα τής Αριστοκρατίας τού Έθνους, οι πολίτες ερωτούνται για τα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα τακτικά και όχι κάθε τέσσερα χρόνια. Αρχές και Αρχόμενοι αποτελούν ένα και αδιαίρετο Σώμα Πολιτών.
Πηγή: Εθνικιστικός Αγών



Πηγή φωτογραφίας: http://tonhsitouhliou.blogspot.com/



Πηγή του παρακάτω κειμένου karydikyriaki.wordpress.com

Από τη μύτη σέρνει ο Σύριζα τη Νέα Δημοκρατία. ΝΑΙ Γεραπετρίτη στην «λαϊκή νομοθετική πρωτοβουλία». Για να μην είναι τα λαοδικεία το επόμενο στάδιο, οι Εθνικιστές οφείλουν να παρέμβουν με εθνωφελείς προτάσεις για να εμποδίσουν αλβανούς, μουσουλμάνους, τουρκικό προξενείο, πρεσβείες να αλωνίζουν… Το σύμπλεγμα κατωτερότητας που κατατρύχει την ΝΔ και η ιδεολογική της αναπηρία έναντι της αριστεράς είναι ανίατα. Περί αυτού έχουν ειπωθεί τα πάντα και εδώ δεν αμπελοφιλοσοφούμε.

Πηγή: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
Για να μην είναι τα λαοδικεία (σαν αυτό που έδωσε την εντολή δολοφονίας της Ελένης Παπαδάκη) το επόμενο στάδιο, οι Εθνικιστές έχουν υποχρέωση να εκμεταλλευθούν την δυνατότητα που –θεωρητικά– δίνει η πρόταση για να προωθήσουν εθνωφελείς νομοθετικές προτάσεις, συγκεντρώνοντας υπογραφές από 100.000 Έλληνες και Ελληνίδες (ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός) που έχουν το εκλογικό δικαίωμα.
Το πεδίο δράσης είναι απέραντο και δεν πρέπει να αφεθεί ελεύθερο στο τουρκικό προξενείο, στις πρεσβείες, στους αλβανούς και στους μουσουλμάνους εισβολείς να αλωνίζουν.
Ενδεικτικά, 16 προτάσεις εθνικιστικής ατζέντας, που μπορούν να υποβληθούν από 1 εκατομμύριο Ελληνες για:
1. Ακύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών
2. Καθολική απαγόρευση τζαμιών απ’ άκρου εις άκρη της Ελλάδας
3. Χρήση ερημονησιων ειδικού συμβολισμού, όπως της ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ, ως προσωρινά Προαναχωρησιακά Κέντρα και Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης ΚΥΤ των εισβολέων
4. Απαγορευση της μπουρκας, της μαντίλας και του νικάμπ σε ολους τους δημοσιουςχωρους
5. Καταργηση του αντιρατσιστικου νόμου
6. Καταργηση κάθε νόμου αποδοσης ιθαγενειας – αφαίρεση ιθαγενειών σε βάθος 30ετίας
7. Εξοστρακισμό και έξωση όλων των ΜΚΟ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ απο την Ελλαδα
8. Αφαίρεση όλων των εξοργιστικών πολιτικών, εργασιακών και άλλων ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ (επιδομάτων, στέγης, φοίτησης, κύησης, νοσηλείας, τέκων) που ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
9. Απαγόρευση φοίτησης αλλόθρησκων στα Ελληνικά σχολεία
10. Συσταση Δημοτικών Οπλισμένων Ελληνικων Πολιτοφυλακων 
11. Ελευθερία Οπλοκατοχης για Ελληνες μονο, οπως γινεται σε άλλες χώρες
12. Υποχρεωτική αναγραφη θρησκευματος και χωρας καταγωγης για ολα τα δημοσια εγγραφα ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ
13. Απαγορευση της τεκνοθεσιας απο ομοφυλοφυλους, τρανς και λοιπους σχιζοφρενεις διαστροφικους
15. Επανασύσταση σχολικής διδακτέας ύλης σε Εθνικά θεμέλια
Το ρεπορτάζ έχει ως εξής: Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης δήλωσε «η ΝΔ είναι καταρχήν θετική στο να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την λαϊκή νομοθετική πρωτοβουλία, αλλά στην πρόταση του κυβερνώντος κόμματος θα τεθούν όροι και περιορισμοί. Θα εμπεριέχονται όροι και προϋποθέσεις. Ορισμένα ζητήματα εξ ορισμού δεν μπορούν να εντάσσονται μέσα στην λαϊκή νομοθετική πρωτοβουλία. Δεν μπορεί να τίθεται ζήτημα λαϊκής νομοθετικής πρωτοβουλίας σε ζητήματα που ανάγονται στην εθνική άμυνα και εξωτερική πολιτική [σχόλιο Ανατολικού Τομέα «διάβαζε Πρέσπες»] και θα πρέπει να υπάρχει και κάποιας μορφής περιορισμός στον αριθμό των προτάσεων λαϊκής νομοθετικής πρωτοβουλίας που θα μπορούν να υποβάλλονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top