ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Δεν πρόκειται εμείς οι Έλληνες να παραδώσουμε την πατρίδα μας τόσο εύκολα. Θα πούμε το μεγάλο ΌΧΙ όπως ο άξιος ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς.

Διάβασα ένα σχόλιο (δεν το έγραψα εγώ) στο infognomonpolitics στην ανάρτηση με τον τίτλο: Η Ἑλλάς το 2021 θα είναι ημιχριστιανική, ἡμιμουσουλμανική το οποίο αξίζει να διαβάσετε.
Το έγραψε κάποιος John Smith και είναι το παρακάτω:

Αγαπητέ αρθρογράφε κύριε Κοττάκη, εκπληκτική ανάλυση και συμφωνώ απολύτως με τα επιχειρήματά σας. Δεν πρόκειτε όμως οι Έλληνες να παραδώσουν την πατρίδα τους τόσο εύκολα. Έχουν δόσει διορία στον κύριο Μητσοτάκη, ο οποίος προσπαθεί πολύ. Αν δεν καταφέρει να λύσει το μεταναστευτικό η επόμενη κυβέρνηση θα είναι κόμματος δεξιά της ΝΔ. Αν και εκείνο δεν μπορέσει να κάνει κάτι τότε εκτιμώ ότι η ΧΑ η κάποιο άλλο κόμμα του ίδιου πολιτικού λόγου θα γίνει κυβέρνηση και θα δοθεί λύση. Οι Έλληνες έχουν μεγάλο σεβασμό στην πατρίδα τους για να αφήσουν να την πάρουν οι ισλαμιστές οι οποίοι σαν ιδεολογία θα πρέπει να είναι εκτός νόμου διότι ο ισλαμισμός καταπατά βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Οπότε ας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο κύριος Μητσοτάκης και βλέπουμε. Είμαστε εκκατομύρια Έλληνες στο εξωτερικό και θέλουμε μία Ελλάδα που θα παραμείνει όπως την αφήσαμε μέχρι να μπορέσουμε να φέρουμε τις δραστηριότητες που δημιουργήσαμε από το μηδέν στο εξωτερικό στην Ελλάδα και να γυρίσουμε και εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top