ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Στημένο το σκηνικό των αποκαλύψεων για τα στατιστικά στοιχεία για να φτιάξουν οι πασόκοι επιτροπή που θα βγάλει πόρισμα στα μέτρα τους.

Η μη ανάρτηση για το σκάνδαλο των στατιστικών στοιχείων έγινε σκόπιμα καθώς η επιδρομή των πασόκων στα λεφτά του Ελληνικού λαού (τέλος ακινήτων κ.α.) είχε και έχει προτεραιότητα λόγω της άμεσης επίπτωσης που θα έχει στην ποιότητα της ζωής μας.

Όμως κάτι δεν «μου πήγαινε καλά», όχι με τις αποκαλύψεις περί «φουσκώματος» των στατιστικών στοιχείων οι οποίες είναι αληθείς, αλλά με τον χρόνο που έγιναν.


Παρακάτω είναι ένα σχόλιο που βρήκα στο Olympia.gr με το οποίο συμφωνώ:

παππούς είπε:

Διακρίνατε κάποια οργή στον τόνο της φωνής της ; τέτοιες βόμβες δεν ρίχνονται με χαζογελάκια. Αν είναι πασοκόσκυλο όπως κακαρίζει δεν θα την άφηνε το παλάτι να κανει δηλώσεις, θα της έβαζε 1μυριο στην τσεπη και θα το βούλωνε. Το ολυμπία έχει δίκιο, 100% στημένο και κάπου βρωμάει και Θέμος, δεν ξέρω γιατί, ήταν ο μόνος που χαρακτήριζε τον Παπ ως τον άνθρωπο που μας χρεωκόπησε με την αδεξίοτητά του και εξημνουσε γαπ για την επιλογη του χοντρού. Το γεγονός οτι στήθηκε αμεσως εξεταστικη στη βουλή δεν σας λεει τιποτα; ο ψυχραιμος, σαν απο μηνες πρετοιμασμενος λογος του γεωργιου ελστατ δεν σας λεει τίποτα. Για τα cds καμενου και την εταιρεια αντρικου, οχι εξεταστική, ούτε καν απάντηση, για τα κακαρισματα της κυρατσας όλοι οι θεσμοί ξαφνικά πηραν μpρος. Βρεεε ουυστ

Οι οδηγίες «φουσκώματος» του ελλείμματος φαίνεται από φράσεις που προετοίμασαν το έδαφος ακόμα και πριν τις εκλογές του 2009:
«η κακή εικόνα σε επίπεδο πειθαρχίας των πρωτογενών δαπανών διαιωνίζει την ελλειμματική κατάσταση»
Η χρονική στιγμή που «έσκασε» το θέμα των στατιστικών και η αστραπιαία δημιουργία της επιτροπής διερεύνησης από τους πασόκους φανερώνει ότι θέλουν να περάσουν την απαράγραπτη μέγιστη και εσχάτη προδοσία κατά του Ελληνικού λαού και της Ελλάδας, που συνεχίζεται και σήμερα, σαν ένα σκανδαλάκι της σειράς από το οποίο θα βγούν όλοι οι καταστροφείς «λάδι».

Μια και είπα λάδι θυμήθηκα ένα άρθρο που είχα γράψει την επομενη των εκλογών του 2009 με τον τίτλο:
Ο Πάρης και η Standard & Poor's.

Σήμερα δεν χρειάζονται εξηγήσεις για το ποιός είναι ο Πάρης και ποιό το μήλο (εξουσία) που του δώθηκε για να το ξαναπαραχωρήσει στους τοκογλύφους.
«οι αγορές αποδίδουν μεγαλύτερη σημασία στο αν μπορεί να προκύψει μία σταθερή κυβέρνηση, παρά στις προεκλογικές εξαγγελίες των κομμάτων ή στο ποιος θα εφαρμόσει τι, τουλάχιστον σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα»


Στις 15 Σεπτεμβρίου 2009 επιβεβαιώθηκαν τα συμπεράσματα που είχα βγάλει τα τελευταία χρόνια για το που μας οδηγούν όταν διάβασα την απειλή:
«Η συνεχιζόμενη όμως αδυναμία στα δημόσια οικονομικά μπορεί να θέσει τις εν λόγω αξιολογήσεις και υπό καθοδική πίεση»
Δηλαδή το παιχνίδι με τα CDS και το Τ+10 ήταν προσχεδιασμένο πριν τις εκλογές και γι΄αυτό δεν έχασαν καθόλου χρόνο για να το εφαρμόσουν (Τ+10 την επομένη των εκλογών του 2009)

Ολόκληρο το άρθρο από τα σχέδια των τοκογλυφοκαρχαριών ακολουθεί παρακάτω:

Με το "δάχτυλο στη σκανδάλη" η Standard & Poor΄s για Ελλάδα

Ως την «ύψιστη πρόκληση» χαρακτηρίζει τη βελτίωση των δημόσιων οικονομικών της Ελλάδας ο αναλυτής της Standard & Poor’s, Marko Mrsnik, σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Reuters, σημειώνοντας ότι «η κακή εικόνα σε επίπεδο πειθαρχίας των πρωτογενών δαπανών διαιωνίζει την ελλειμματική κατάσταση».

«Η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας είναι ακόμα μία πρόκληση», σημειώνει ο ίδιος, «καθώς έχει πληγεί από το διαφορικό πληθωρισμό, σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρωζώνη, και από το αυξανόμενο μοναδιαίο κόστος εργασίας».

«Πάνω από όλα, εστιάζουμε στις στρατηγικές αντιμετώπισης αυτών των προκλήσεων, από οποιαδήποτε κυβέρνηση εκλεγεί. Αν υπάρξουν δομικές αλλαγές που μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα του χρέους και να περιορίσουν τις δαπάνες που σχετίζονται με ηλικιακά κριτήρια, η αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας θα μπορούσε να αναθεωρηθεί ανοδικά», υπογραμμίζει ο Mrsnik. «Η συνεχιζόμενη όμως αδυναμία στα δημόσια οικονομικά μπορεί να θέσει τις εν λόγω αξιολογήσεις και υπό καθοδική πίεση», προσθέτει.

Από την πλευρά της η Giada Giani της Citigroup, φέρεται να δηλώνει σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ότι «οι αγορές αποδίδουν μεγαλύτερη σημασία στο αν μπορεί να προκύψει μία σταθερή κυβέρνηση, παρά στις προεκλογικές εξαγγελίες των κομμάτων ή στο ποιος θα εφαρμόσει τι, τουλάχιστον σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top