ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: αγ αν απ ΒΙ γεν γεω δια Εγκ εδ εξ ευλ Η Ελλ η ιστ η πορφ οι πολ οικ προετ ραγδ στοχ
Πάτησε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο Ταξ.σε.θεμ.κατ. και μετά το πλήκτρο Tab + και επιβεβαίωση με Enter (Firefox)




Slider

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-Ν.ΑΤ.Ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΜΟ

Πηγή: aitolia.gr
Δημοσιευμένο και στο: Ας μιλήσουμε επιτέλους
Απόσπασμα από το πλήρες άρθρο που υπάρχει στους παραπάνω υπερσυνδέσμους.

Από ανικανότητα χάσαμε τον αεροπορικό έλεγχο στο μισό Αιγαίο

Στην ενημέρωση που έκανε την Τετάρτη στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας τns Βουλής ο υπουργός Άμυνας ανακοίνωσε ότι το Στρατηγείο Λάρισας υποβαθμίζεται σε Αρχηγείο.
Και μαζί με αυτό υποβαθμίζεται και ο στρατηγικός ρόλος της Ελλάδας στην περιοχή της νότιο-ανατολικής Ευρώπης ...........................................................................................................................................................................
....''Ωστόσο μας απόκρυψαν ότι ο ανώτατος διοικητής των Αεροπορικών Δυνάμεων της νότιας πτέρυγας στου ΝΑΤΟ, με έδρα τη Σμύρνη της Τουρκίας, εξέδωσε την προηγούμενη εβδομάδα ένα απαράδεκτο σήμα, με το οποίο παραχωρούσε το μισό Αιγαίο στο 6ο υποστρατηγείο του Εσκί Σεχίρ, ως περιοχή της ευθύνης του για αεροπορική αστυνόμευση''......................

Σχολιασμός:
ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-Ν.ΑΤ.Ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΛΙΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.

http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=10318
06/04/2010


Άρθρο του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ βασισμένο σε επιστολή από του Διοικητή του Αεροπορικού Υποστρατηγείου της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, που εδρεύει στη Σμύρνη.

............................................................................................. Η δικαιολογία που επικαλέστηκε ο Αμερικανός αξιωματούχος από τη Σμύρνη είναι πως θα είναι «τυφλός» τομέας για το ΝΑΤΟ η συγκεκριμένη περιοχή που εκτείνεται μέχρι την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο έως ότου αποσαφηνιστεί ποια χώρα έχει τα κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο (!) .............................................................................................................
http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=10318

Απόσπασμα από το νησί του Ήλιου


coupled σχεδιασμός & η συνταγή Β + Γ + Δ + Ε

Δηλαδή πως η οικονομικη κατάρρευση μπορεί να συνδιαστεί-ενοποιήσει-αποσιωπήσει-δικαιολογήσει υποχωρήσεις (εθνικές, εργασιακές, ασφαλιστικές, κοινωνικές, θρησκευτικές, πολιτιστικές, ασφάλειας πολιτών)

ΣΤΟΧΟΙ (ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΓΛΩΣΣΑΣ, ΜΕΙΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ κ.α.) ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΚΡΙΝΟΜΕΝΩΝ ΙΔΕΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top